Sociální sítě
Nahoru

Italská značka Coccinelle otevřela svojí druhou monobrandovou prodejnu v Praze

Centrum Chodov zařadilo do svého portfolia prémiových módních butiků renomovanou italskou značku Coccinelle, která představuje vůbec první pobočku v českém nákupním centru a svou teprve druhou tuzemskou prodejnu. Sortiment vyráběný z vysoce kvalitních a exkluzivních materiálů zahrnuje dámské kabelky, peněženky, pásky a další módní doplňky, včetně šperků, šátků a klobouků. V Coccinelle mohou zákazníci vybírat z poslední kolekce podzim/zima 2015-2016, jež se nese v tónech trendy barev nové sezóny, jako jsou čokoládová, jantarová, břečťanově zelená či fuchsiová v kombinaci s vínově červenou. Klíčovým produktem je pak kabelka Arlettis vyrobená z telecí kůže nebo semiše a prezentovaná v rozdílných modelech a velikostech. „Každý model je navíc v prodejně zastoupen v maximálním počtu dvou až tří kusů, takže jejich majitelky mají jistotu, že vlastní jeden z originálů a mohou tak podtrhnout jedinečnost svého stylu“, řekla Ivana Fuksová při otevření butiku. Mezi charakteristické znaky Coccinelle patří preciznost, smysl pro detail, kvalita, ženskost, svůdnost a hravost. Technologie výroby každého produktu spojuje tradiční řemeslné zpracování s využitím exkluzivních materiálů a dává vzniknout inovativním modelům s rozpoznatelným rukopisem. Speciální úpravy a vysoce kvalitní kontrolní a řídící normy zaručují dokonale řemeslně zpracované výrobky. Velká pozornost je věnována designu, trendům, kvalitě kůží a použitých materiálů. Produkty italské značky jsou určené ženám, které sledují módní trendy a dokáží perfektně skloubit estetický aspekt s praktickým. Nový butik Coccinelle se nachází v 1. patře Centra Chodov vedle prodejny Nike.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.