Sociální sítě
Nahoru

Klenot do kuchyně pro milovníky čajů

Představujeme vám Kitchenaid rychlovarnou konvici Artisan 5KEK1522, která díky regulaci teploty umožňuje nastavit teplotu přesně tak, jak potřebujete. To se může hodit, pokud máte rádi čaje. Každý čaj totiž potřebuje jinou teplotu. Její pomoc jistě oceníte také v kuchyni, kdy nemusíte už čekat, než voda v hrnci projde varem a můžete mít během chvilky vařící vodu, popřípadě optimální teplotu vody, kterou potřebujete. Všeobecně platí, že příliš horká voda způsobí vyluhování tříslovin a dalších substancí a výsledný nápoj má hořkou chuť až pachuť. Čaj zalitý příliš chladnou vodou bude mít mdlou až vodovou chuť, protože se aromatické a chuťové složky uvolnily z čajových lístků jen málo. Rychlovarná konvice KitchenAid Artisan, která v síti Kasa.cz vyjde na 6 190 Kč, nevyniká pouze svými funkcemi, ale také jedinečným designem a jednoduchým ovládáním.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.