Sociální sítě
Nahoru

Moderní Premiere Cinemas v Hostivaři

Obchodní centrum Park Hostivař je rozmanitým světem rodinných nákupů a příjemným místem aktivního odpočinku. Svým zákazníkům nabízí nakupování a služby pro celou rodinu na ploše přes dvacet tisíc metrů čtverečních ve více jak padesáti obchodech. Velký důraz je kladen na modernizaci a skladbu obchodů i přípravu mnoho zajímavých společenských akcí pro děti i dospělé při zachování rodinné atmosféry obchodního centra.

Od tohoto roku prochází velkou rekonstrukcí, která proběhne v několika fázích. Cílem je vytvoření moderního, svěžího a přesto stále rodinného prostředí, kam se zákazníci budou rádi vracet. Rekonstrukcí projdou vnitřní i vnější prostory, pro zákazníky vzniknou mimo jiné nové odpočinkové zóny. Otevřou se také nové obchody, které rozšíří sortiment služeb a zboží, které jsou nyní v centru zastoupeny. Návštěvníkům nabídne OC Park Hostivař atmosféru v duchu příjemných a pohodlných nákupů pro celou rodinu na jednom místě. Zákazníci naleznou vše pod jednou střechou od služeb, jako je pošta, ordinace praktických lékařů a kadeřnictví, až po zábavu v multikině včetně předpremiér a nedělních promítání pro rodiny s dětmi nebo vyžití například v saunovém světě – Saunii, či Soláriu Fitness BBC.

Právě multikino Premiere Cinemas je nejmodernějším multikinem v České republice s kompletní projekcí v rozlišení 4K ve všech sálech, které nabízí 4x kvalitnější obraz než běžná multikina. Osm promítacích sálů s kapacitou 1 750 míst je plně klimatizováno a přístupno také pro imobilní zákazníky, přitom v největším z nich, s kapacitou 360 míst, je instalován revoluční prostorový zvukový systém Dolby Atmos, jediný v Praze.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.