Sociální sítě
Nahoru

Spojení luxusu – vozy značky Audi na Veletrhu hodinek SEW 2015

Společnost Porsche Brno, oficiální dealer a servisní místo pro luxusní vozy značky Audi a člen sítě Porsche Inter Auto CZ, se stala hlavním partnerem 2. ročníku Veletrhu hodinek SEW 2015, který se koná ve dnech 18.–19. září v Moravské galerii v Brně. Součástí unikátní výstavy luxusních hodinek tak bude expozice nejžhavějších novinek automobilky Audi. Jsme hrdým partnerem této jedinečné prezentační výstavy v České republice i na Slovensku a věříme, že návštěvníci ocení nejen paletu luxusních hodinek, ale také vystavené špičkové vozy z portfolia značky Audi, mezi kterými nechybí nejnovější model Audi Q7,“ sdělil Michael Schindler, ředitel Porsche Brno, a dodal: „Srdečně zveme všechny milovníky kvalitního a luxusního zboží do nádherných prostor historické budovy Moravské galerie.“

Porsche Brno se stalo se značkou Audi hlavním partnerem 2. ročníku Veletrhu hodinek SEW 2015, který se bude konat 18.–19. 9. 2015 v Moravské galerii v Brně. Jde o jedinou výstavu luxusních hodinek v České republice a na Slovensku. Pro přibližně 1 500 příznivců a milovníků hodinářského umění je připraveno to nejnovější z kolekcí značek Doxa, Tudor, Carl F. Bucherer, Ball, TAG Heuer, Maurice Lacroix, Parmigiani, Raymond Weil, Junghans, MeisterSinger, Schaumburg, Hanhart, Vulcain a Luděk Seryn. Porsche Brno na akci představí nejnovější model Audi Q7 a další žhavé novinky ze stáje Audi. Záštitu nad celou akcí převzal prezident Hospodářské komory České republiky pan Vladimír Dlouhý a primátor Statutárního města Brna pan Petr Vokřál. Partnerem celé akce se stala Obchodní komora Švýcarsko – Česká republika zastoupená paní ředitelkou Alenou Koukalovou.

Důležitou částí Veletrhu hodinek bude také VIP společenská recepce a doprovodný program. Účastníky recepce, která se uskuteční ve večerních hodinách prvního dne výstavy, budou známé osobnosti z hodinářského průmyslu, VIP obchodníci, zástupci partnerských společností, obdivovatelé a milovníci hodinářského umění a také zástupci médií. V rámci doprovodného programu vystoupí například pan Romeo F. Jenny – majitel a CEO značky Doxa, pan Manfred Brassler – zakladatel a CEO značky Meistersinger, pan Peter Kaeser – zástupce značky Carl F. Bucherer pro Evropu, a další významní hosté. Tato unikátní prezentační výstava tak představuje příležitost, jak prožít dva dny v prostředí plném krásných hodinek a zajímavých lidí za doprovodu poučného programu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.