Sociální sítě
Nahoru

Podpořte obranyschopnost své ústní dutiny

Nenápadné, ale pro naše zdraví a dobrou kondici zcela zásadní, takové jsou enzymy. Zajišťují, že všechny přirozené biochemické procesy v našem těle probíhají tak, jak mají. Enzymy obsažené ve slinách hrají důležitou roli v udržování mikroflóry ústní dutiny v přirozené rovnováze. Společně s proteiny totiž zamezují množení nežádoucích bakterií. Unikátní řešení založené na účincích enzymů nabízí i nová zubní pasta Zendium s technologií BIO-SCIENCETM. Některé enzymy jsou přímou součástí našeho organismu, další přijímáme zvenčí, nejčastěji spolu s potravou. Přitom však vařením jídla dochází k jejich ničení a konzumace syrového ovoce a zeleniny, které jsou na enzymy obzvláště bohaté, není dnes zdaleka tak častá, aby zajistila dostatečný přísun těchto látek. Účinnost enzymů navíc dále blokují dnes velmi rozšířené průmyslově produkované sacharidy. Cestu za lepším zdravím s pomocí enzymů proto vedle trvalé změny životního stylu mohou urychlit i speciální přípravky.

Sílu enzymů využívá také nová zubní pasta Zendium s technologií BIO-SCIENCE. Díky unikátní kombinaci enzymů a proteinů podporuje bakteriální rovnováhu v prostředí ústní dutiny. Produkty Zendium napomáhají přirozené obranyschopnosti úst a dle klinicky ověřených studií poskytují o 60 %* větší sílu pro boj s příčinami vzniku zubního kazu, problémy s dásněmi a zvýšenou citlivostí zubů. To vše bez přídavných antibakteriálních látek**. Kromě komplexu enzymů a proteinů obsahují fluorid pro posílení zubní skloviny. Součástí jejich složení není SLS, látka způsobující pěnění běžných zubních past, jež může dráždit citlivá ústa. Díky jedinečnému složení v kombinaci s jemnou chutí pasty Zendium navíc po vyčištění zubů nedochází ke zkreslování chuti jídla.

Řada produktů Zendium obsahuje 3 varianty zubních past pro dospělé, které jsou dostupné za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 109,90 Kč: Complete Protection, Sensitive a Fresh Breath. Za stejnou cenu jsou k dostání i 2 dětské zubní pasty: Kids 1–6 a Junior 7+. Dostupná je také ústní voda Complete Protection (179,90 Kč).

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.