Sociální sítě
Nahoru

Balance Club Brumlovka je oázou klidu v centru Prahy

Exkluzivní fitness a wellness centrum Balance Club Brumlovka nabízí po celý rok možnost aktivního odpočinku. Hlavní filozofií klubu je přirozeně propojit zdravý a vyvážený životní styl s relaxací. Balance Club Brumlovka je vybaven prostornou fitness a kardio zónou, bazénem, sály pro skupinové lekce, relaxační zónou se saunovým světem a střešní terasou v japonském stylu. REDH8564 V letních měsících členové klubu nejvíce ocení možnost zchladit se v 25metrovém bazénu, který lze využít k výkonnostnímu i rehabilitačnímu plavání. K relaxaci slouží i příjemná vířivka, která se nachází v bezprostřední blízkosti bazénu. Chybět nemůže ani bar s občerstvením. Své tělo mohou návštěvníci vystavit slunečním paprskům na klidné terase, která je koncipována ve stylu japonské zahrady. Kdo si potrpí na celoroční opalování, využije místní solárium. GK0B5557 Balance Club Brumlovka poskytuje také špičkové masáže, které mají příznivý účinek na organismus i při zotavování po nemoci či úrazu. Na výběr je totiž široké spektrum masážních technik od relaxačních až po zdravotní a léčebné. Vhodnou masáž pomůže vybrat tým zkušených masérů. GK0B5541 Do relax zóny v Balance Clubu Brumlovka patří i několik druhů saun a tepelných lázní. Mezi saunami je na výběr finská sauna, soft sauna a japonská sauna. Odpočinek umocní parní lázeň, tepidarium a Kneippova lázeň. GK0B5478 Zájemci o členství v klubu mají na výběr ze tří členských karet. Stříbrná karta je nejlevnější variantou. Za 2 090,- Kč měsíčně mohou její držitelé navštěvovat klub denně pouze do 16:00 hodin. Časově neomezený vstup nabízí Zlatá karta za 3 300,- Kč za měsíc. Exkluzivní členství zajistí Diamantová karta za 5 300,- Kč měsíčně. Její nositelé mají kromě neomezeného vstupu navíc možnost využít zdarma jednu hodinu masáží a 40 volných minut v soláriu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.