Sociální sítě
Nahoru

ÚTOK ZNAČKY DS NA SEGMENT PRÉMIOVÝCH KOMPAKTNÍCH VOZŮ

CL 15 063 010Jeden model, dva různé tvary a nová přední maska. Jedinečný styl opírající se o výrazné prvky typické pro styl DS, podle nichž jsou auta snadno rozpoznatelná. Opět více high tech technologií a opět více elegance i v těch nejmenších detailech. Zrodil se nový vůz DS 4 a DS 4 Crossback. Model DS 4, kterého se od uvedení na trh prodalo 115 000 kusů, dnes nabírá novou energii s novým DS 4, což je dynamický elegantní hatchback určený pro zákazníky, kteří hledají zážitky a radost z řízení, a s modelem DS 4 Crossback, který nabízí elegantně drsný vzhled a vyšší světlou výšku.

Tato zdvojená nabídka je odpovědí značky DS na očekávání zákazníků segmentu prémiových kompaktních vozů. Tento segment se obohatil příchodem nových osobitých tvarů vozů: crossovery dnes na trhu s prémiovými kompaktními hatchbacky představují 30 %. Plynulé dynamické a elegantní linie, chromované prvky na karoserii, výkonné a účinné motory. Nový DS 4 má všechny vlastnosti prémiového hatchbacku a současně přináší osobnější ráz díky dvoubarevné nabídce, která je v tomto segmentu jedinečná, kdy může mít karoserie jiný odstín než střecha. Nový DS 4 s elegantním exkluzivním interiérem, který lze upravit na míru vkusu zákazníka, vystupuje jako hrdý dědic tradice automobilů DS, z nichž čiší avantgarda, osobitost, elegance a špičkové technologie. DS 4 představuje a bude představovat jedinečnou a neopominutelnou nabídku v segmentu prémiových kompaktních vozů.

CL 15 063 001DS 4 Crossback je víceúčelový vůz par excellence. Jeho postavení „elegantního rváče“ potvrzuje i zvýšená světlá výška, velká černá kola, lišty kolem podběhů kol a střešní nosič.

Nový DS 4 a DS 4 Crossback jsou tak dokonalými představiteli automobilů značky DS:

  • výrazná identita, kterou podtrhuje nová čelní strana (maska chladiče DS Wings, která je převzata od koncepčního vozu Numéro 9, a nové světlomety DS LED VISION),
  • špičková technologie s nabídkou služeb mobilního připojení DS CONNECT včetně protokolu CarPlay®, který se poprvé objevuje právě u nového DS 4 a DS 4 Crossback,
  • výkonné motory dosahující až 210 k s emisemi 97 g /km až 138 g/km CO2,
  • a konečně elegance s palubní deskou a dveřními panely potaženými kůží Nappa a provedením sedadel „Bracelet“ ze semianilínové kůže, které značka DS nabízí ve světové exkluzivitě.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.