Sociální sítě
Nahoru

DRAŽBA EXKLUZIVNÍHO DVOUDENNÍHO ZÁŽITKU V SÍDLE OPOJNÝCH BUBLINEK

Olivier Krug, ředitel společnosti a zároveň šestá generace slavné rodiny, jménem značky exkluzivního šampaňského oznámil světu neopakovatelnou příležitost ochutnávky a možnost získání jedinečného zážitkového pobytu, který nemá ve světě milovníků bublinek obdoby.

Dražba unikátního dvoudenního pobytu “Krug 1915-2015 Tasting Experience” proběhne v newyorské aukční síni Sotheby’s dne 25. září 2015. Vydražit tak můžete neopakovatelný zážitek – dva dny strávené s Olivierem Krugem přímo v sídle slavné šampaňské značky. Účastníci tak budou mít možnost seznámit se s unikátním perlivým nápojem, vinicemi i jejich kulturním odkazem, ale také s gastronomickými a historickými lákadly francouzské Remeše. Exkluzivní zážitek dopřeje čtyřem osobám (kupujícímu a jeho třem hostům) znovu zažít těžkou dobu první světové války roku 1915 v podání značky Krug. Krug Private Cuvée 1915 je totiž pozoruhodným důkazem odvahy a štědrosti značky i místních vinařů, jimž se podařilo vytvořit skutečně jedinečný ročník – a to i přes nepříznivé podmínky, které panovaly během první světové války.

Coffret bouteille KRUG 1915

S pomocí historika zasvětí Olivier Krug hosty do specifického kontextu sklizně roku 1915. Po úvodu bude následovat prohlídka vinic s výkladem těch nejdůležitějších okolností roku 1915. Postupně se dojde až do vesnice, která hraje v historii Krug významnou úlohu: Le Mesnilsur-Oger. Tam se naskytne příležitost ochutnat 5 ročníků legendárních šampaňských vín z Clos du Mesnil. Zpátky v Remeši se hosté budou moci rozmazlit úžasnou večeří v L’Assiette Champenoise, kterou jim připraví Arnaud Lallement, slavný kuchař oceněný třemi michelinskými hvězdami. Menu bude také tématicky koncipováno jako „Cesta světem značky Krug“.

Vrcholem druhého dne bude výjimečná ochutnávka

Druhý den hosté absolvují privátní prohlídku sklepů, jimiž je opět provede samotný Olivier. Specifickým tématem bude život ve sklepích během války. Vyvrcholení prohlídky zakončí hosté v Caveau Collection, kde se slavnostně otevře jedna z posledních čtyř lahví šampaňského Krug ročníku 1915. Hosté, Oliver Krug, dva členové oficiálního ochutnávacího výboru Krug a Serena Sutcliffe MW, provedou ochutnávku a následně se podělí o své dojmy. Ty budou zaprotokolovány jako „oficiální poznámky z ochutnávky Krug Private Cuvée 1915“. Na závěr získá kupující prázdnou lahev s replikou původní viněty v zakázkové dubové kazetě a speciální fotoalbum. Den pak bude zakončen slavnostním  obědem. Historie opět po sto letech ožije – na místě, kde to všechno začalo, ale v daleko radostnější atmosféře.

Coffret ouvert KRUG 1915

Sotheby’s Wine, New York, 1334 York Avenue, 72nd Street

Katalog bude online a přihlášky k aukci můžete registrovat zde:

sothebys.com/wine

Počáteční nabídka: $15 000

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.