Sociální sítě
Nahoru

Czech Masters ovládl Belgičan Thomas Pieters

Czech Masters ovládl Belgičan Thomas PietersPoslední prázdninový týden se nesl ve znamení nejprestižnější golfové události roku, druhého ročníku turnaje D+D REAL Czech Masters ze série European Tour, který hostil již tradičně nejlepší golfový areál České republiky Albatross Golf Resort.

Velká jména evropského golfu, skvěle připravené zázemí pro hráče i diváky, bohatý doprovodný program v turnajové vesničce a hřiště na světové úrovni, tak by se dala stručně charakterizovat největší golfová událost roku – D+D REAL Czech Masters, která je pro každého milovníka tohoto sportu velkým svátkem. A letos to platí dvojnásob, jelikož cutem prošla také dvojice českých hráčů, profesionál Filip Mrůzek a amatér Vítek Novák, kteří tak prolomili jednadvacet let dlouhé čekání na české zastoupení ve finálových kolech European Tour. Výsledná 63. příčka Vítka Nováka je ostatně i nejlepším umístěním českého hráče v historii této nejvyšší evropské profesionální golfové soutěže.

Czech Masters ovládl Belgičan Thomas Pieters_2Co se celkové kvality turnaje týče, bylo opět připraveno to nejlepší a velký obdiv si tak za odvedenou vysoce profesionální práci zaslouží promotér turnaje společně s provozovatelem hřiště a týmem dobrovolníků. Na rozdíl od loňského roku navíc přálo také počasí, které nenaznačovalo nic o blížícím se konci léta. Zda a jak se tropické teploty podepsaly na výsledném skóre, je otázkou, protože navzdory všem předpovědím se do čela dostali mladí a méně známí hráči. Překrásnou vítěznou trofej, skleněnou plastiku ve tvaru krystalu, a šek na 166 660 euro si tak nakonec odvezl třiadvacetiletý Belgičan Thomas Pieters, který si před zraky celé své rodiny vybojoval svůj premiérový titul na European Tour. O nesmírnou radost z tohoto triumfu se tak po slavnostním ceremoniálu podělil nejen se svými nejbližšími, ale rovněž s celou řadou gratulantů z řad obchodních partnerů turnaje, mezi kterými nechyběla společnost Bling-Bling zastupující exotický golfový resort Villas Valriche na ostrově Mauricius, kde na základě výhradního zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku prodává luxusní nemovitosti do osobního vlastnictví.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.