Sociální sítě
Nahoru

První síťově propojená pračka na světě a další high-tech prvky u spotřebičů Miele

Pračka automaticky prostřednictvím telefonu připomene, že dochází prací prostředek. Varné desky s novým senzorem zajistí, aby se na pánvi již nic nepřipálilo. A kávovar nyní nabízí nejen přípravu 16 různých druhů kávy, ale automaticky se také odvápňuje. Tyto a další technické novinky odhalila společnost Miele na veletrhu IFA 2015. 20000122285.highresNa veletrhu IFA 2015 představila Miele nové high-tech prvky a další smart detaily u svých spotřebičů: smažení s přesnou teplotou díky infračervenému snímání (TempControl), automatické odvápnění kávovaru, popisovatelné dveře chladničky s tabulovým povrchem nebo vysavač s nejlepší energetickou účinností – a přepínatelným stupněm intenzity („Boost“). 20000120975.highreskávovarKlíčovou událostí se stalo představení prvního síťově propojeného dávkovacího systému na světě s názvem EditionConn@ct. Když v zásobníku dochází prací prostředek, elektronika pračky Miele prostřednictvím WLAN a internetu automaticky vyšle signál do chytrého telefonu nebo tabletu uživatele. Pouhými třemi kliknutími můžete objednat novou dodávku – bez spuštění operačního systému počítače, bez otevření internetového obchodu Miele a bez vyhledávání produktu. Dodání obvykle následuje do dvou pracovních dnů. TwinDos Miele je jediný systém pro dávkování tekutého pracího prostředku na trhu, který díky dvoufázovému principu vypere jak bílé, tak silně zašpiněné prádlo beze zbytku. K tomu vhodný prací prostředek UltraPhase 1 a 2 je k dostání pouze u Miele. Pračka se síťovým připojením - MieleSporáky Range Cooker jsou přizpůsobeny na míru specifickým preferencím zákazníků na druhé straně Atlantiku – XXL sporáky jsou vyrobeny podle amerických zvyklostí, ale v kvalitě Miele. V závislosti na modelu nabízejí nesrovnatelnou rozmanitost přípravy pokrmů. „Odezva na tyto spotřebiče u nás však daleko předčila naše očekávání,“ uvedl generální ředitel dr. Markus Miele na tiskové konferenci IFA. „Rozhodli jsme se proto nabídnout sporáky Range také na evropském trhu.“ Také s novou cenou základních modelů myček nádobí Miele pozorně sleduje potřeby zákazníků a s akční sérií „Active“ nabízí zejména mladým lidem přesvědčivou novou alternativu – v kvalitě Miele a testovanou na 20 let životnosti. 20000123177.highrestrouba Více na www.miele.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.