Sociální sítě
Nahoru

Villas Valriche v centru pozornosti na Czech Masters

villas_valriche1Společnost Bling-Bling byla partnerem druhého ročníku prestižního golfového turnaje D+D REAL Czech Masters ze série European Tour, na kterém stejně jako loni prezentovala exotický golfový resort Villas Valriche na ostrově Mauricius, kde na základě výhradního zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku prodává luxusní nemovitosti do osobního vlastnictví.

Společnost Bling-Bling se již řadu let partnersky a organizačně podílí na významných sportovních a společenských událostech, není proto velkým překvapením, že byla již podruhé v řadě jedním z hlavních partnerů D+D REAL Czech Masters pořádaného v posledním prázdninovém týdnu v nejlepším golfovém areálu České republiky, Albatross Golf Resortu. Ostatně spojení unikátního rezidenčního projektu Villas Valriche, který se pyšní mezinárodním oceněním za Nejlepší golfový projekt a Nejbezpečnější domov v Africe, s takto výjimečnou golfovou událostí není náhodné. Právě tento špičkový mauricijský resort hostil letos na jaře stejně prestižní turnaj ze série European Tour s totožnou dotací ve výši jeden milion euro, a tak na Albatross zavítal osobně i ředitel celosvětového prodeje projektu Villas Valriche pan Timo Geldenhuys, pro kterého to byla vůbec první návštěva České republiky.

villas_valriche2Prezentační stan společnosti se již tradičně nacházel v těsném sousedství klubovny Albatross Golf Resortu a zóny VIP hospitality, která letos vyrostla u grýnu osmnácté jamky a kde se konala také slavnostní Partners & Players Party za účasti hráčů a obchodních partnerů této mimořádné sportovní akce. A jelikož společnost Bling-Bling věnuje vždy velkou pozornost každému detailu své prezentace, a pokaždé přichází s něčím novým a originálním, hned od prvního dne se díky exkluzivnímu designu svého stanu těšila velké pozornosti všech návštěvníků, hráčů a médií, které okouzlily nejen krásné hostesky, stylový nábytek, ale například i elektrický golfový vozík v luxusní úpravě jako Rolls-Royce.

villas_valriche3Mezi vůbec prvními hosty společnosti tak nechyběla největší hvězda turnaje patřící k současné světové golfové špičce, sympatický Francouz Victor Dubuisson, následovaný dalšími vynikajícími hráči, přáteli a klienty, kteří vzhledem k tropickým teplotám jistě ocenili možnost posezení ve stínu slunečníků. A únik před horkým letním počasím zde našla před svým koncertem v turnajové vesničce také populární skupina Eddie Stoilow. Příjemným osvěžením pro všechny milé hosty pak bezesporu bylo skvěle vychlazené růžové šampaňské Moët & Chandon jako pozornost od zakladatelky společnosti Bling-Bling paní Jany Štefánkové. Nejvíce si tyto prestižní bublinky však zcela jistě vychutnal vítěz turnaje, třiadvacetiletý Belgičan Thomas Pieters, který zde po skončení slavnostního ceremoniálu i s celou svou rodinou krátce oslavil svůj první velký triumf na European Tour.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.