Sociální sítě
Nahoru

RELAXACE V SOUKROMÍ

INFINIT - Praha - 2015-08- Krčský zámeček St. Havel - nové motivyNevíte si rady, kam ji vzít a užít dostatečné soukromí? Zkuste privátní zóny ve wellness centrech Infinit v Praze a Brně. Můžete si společně užít privátní sauny, whirlpooly nebo koupele.

V pražském Wellness na zámku Chateau St.Havel na vás čekají dvě privátní sauny s odpočívárnou a bazénkem, nebo privátní vířivý whirlpool, do kterého si můžete objednat sekt s jahodami a užívat si relaxaci v bublinkách. Jako třešničku na dortu nezapomeňte navštívit zámecké komnaty s masérnami.

INFINIT - Praha - 2015-08- Krčský zámeček St. Havel - nové motivyPokud vaše cesty směřují do Brna, navštivte privátní zónu v Infinit Maximus u Brněnské přehrady, kde najdete úžasnou Bali vanu z lávového kamene. Rádi vám tu připraví koupel v kokosovém mléce, v růžích nebo v aromaterapeutických olejích. Pokud dáváte přednost masáži, navštivte masérny, kde vám profesionální masérky umíchají masáž dle vašich přání a potřeb. Pokud se vám večer protáhne, můžete se v obou případech ubytovat přímo ve čtyřhvězdičkových hotelech o patro výš.

Více informací na www.infinit.cz

 

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.