Sociální sítě
Nahoru

BAREVNÝ SVĚT V DETAILU

Iva Kubelkova a SENCOR Pastels Collection_3

Jemné pastelové barvy duhy vytváří zbrusu nový trend a styl, který baví i provokuje zároveň. Nová řada kuchyňských spotřebičů Sencor® Pastels Collection je toho zářným příkladem. Prvotřídní technologii a funkčnost nyní doplňuje i hravá barva, díky které bude čas strávený v kuchyni radost.

robot image 8

Kuchyňské roboty, tyčové mixéry, toastery, rychlovarné konvice a váhy se představují v 9 unikátních barevných variacích od sněženkově bílé, přes pampeliškově žlutou, limetkovou zeleň, mátově zelenou, pomněnkovou modř, šeříkovou lila a sakurově růžovou až po korálově červenou a broskvově oranžovou.

topinkovac image 3

Pětici nezbytných kuchyňských pomocníků si lze pořídit buď jako komplet ve stejné barevné linii, odvážnějším zájemcům však také nabízí možnost kombinovat dle libosti. Pastelové barevné tóny se jemně prolínají, nekonkurují, ale vzájemně se doplňují.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.