Sociální sítě
Nahoru

DSQUARED2 v královské černi inspirované alchymií

DSC_4876Dsquared2 zatoužil prozkoumat kouzelný svět plný tajemných rituálů a ponořit se do historie alchymie, aby přišel na kloub starověkému umění zrozenému za dob egyptských faraónů. Slovo alchymie se odvozuje od egyptského hieroglyfu KEME-KHMI, který znamená „černé země“. Starověcí Egypťané používali tento symbol k označení půdy, na níž při povodních nanesl Nil černé bahno a tím ji zúrodnil. Země je jedním ze čtyř klíčových prvků – spolu s ohněm, vzduchem a vodou – tvořících základ alchymistické nauky. Navíc je země i místem, kde roste a vyvíjí se všechno živé.

DSC_4873Dsquared2 zvolila jedinečný koncept k vytvoření nové nálady, kdy černá není symbol pro temnotu a zmar, ale naopak představuje úrodnou půdu a magické egyptské noci plné tajemství i vášně. Unikátní flakón parfému Potion Royal Black, v hodnotě 2 290 Kč za 100 ml, určený pro uchování moderního „lektvaru“ a zdobený bočními pruhy je inspirován stylem dávných lékáren. Nechybí mu ale moderní fazóna i výrazně mužný aspekt. Rafinovaný lesklý černý lak spolu s povrchovou úpravou propůjčuje flakónu mimořádně mužný vzhled. Lesklé zlaté logo násobí pocit moci a exkluzivity celého projektu.

Složení vůně a tajemný recept uhrančivého lektvaru

3 kousky bergamotu

1 hrst kadidla

4 kuličky jamajského pepře

3 kapky růžové esence

2 dotyky cedrového dřeva z pohoří Atlasu

2 lžíce balkánského tabáku

4 kapky agarového extraktu

1 dotek kůže

1 špetka kašmírového dřeva

½ hrstka guajakového dřeva

1 šálek pižma

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.