Sociální sítě
Nahoru

Prestižní událost na Pražském hradě

IMG_3531Od 14. do 15. října 2015 se v unikátních prostorech Pražského hradu sejdou na jedné z nejočekávanějších událostí roku v oboru soukromé letecké přepravy ti nejlepší experti a inovátoři v aviatice. Více než 150 top manažerů z nejvýznamnějších leteckých společností, zvučná jména přednášejících, důležitá a zajímavá témata z oblasti soukromého létání, moderních business jetů a ekonomického vývoje v tomto odvětví, to vše rovněž zahrnuje pojem CEPA EXPO. Letos se navíc k organizaci akce připojila také EBAA Regional Forum 2015, což ještě zvýšilo atraktivnost celé události. Když Rakušanka s českými kořeny, generální ředitelka společnosti G-JET a nejznámější žena business aviation Dagmar Grossman, asociaci CEPA (Central Europe Private Aviation) před pěti lety zakládala, jejím cílem bylo zajistit důstojné podmínky pro setkávání odborníků z oblasti soukromého letectví a samozřejmě rozvoj a podpora této oblasti. Praha hostí CEPA EXPO již pošesté a také díky němu se stala respektovaným a důležitým centrem privátní letectví ve střední a východní Evropě. První ročník konference se konal v roce 2009.

Dagmar Grossmann and Roger Whyte_1 „CEPA EXPO si získává každým rokem stále větší zájem mezi odborníky z privátní letecké sféry a její význam a důležitost pro české prostředí nám dokazuje i pravidelná účast zástupců z českých ministerstev dopravy a zahraničních věcí. Program je velmi nabitý a pohlíží na business aviation z mnoha úhlů. Jedním z nejvýraznějších témat pro tento ročník se však jeví vliv ruské krize na business aviation ve střední a východní Evropě. Mezi speakery jsou jak zahraniční profesionálové Roger Whyte, Ed Bolen a mnozí další, vyjádřila se o letošním CEPA EXPO Dagmar Grossmann.

Oficiální datum začátku konference je 14. října, ale už ve středu 13. října proběhne v hotelu InterContinental uvítání všech přednášejících. Zástupci předních světových výrobců a operátorů soukromých letounů, provozovatelé údržbových středisek i výcvikových organizací a také nezávislí odborníci se mohou těšit na více než desítku zajímavých témat, které všechny spojuje jeden záměr: podpořit efektivní a zároveň bezpečný vývoj business aviation.

„CEPA EXPO 2015 dozajista opět přinese podnětné prostředí pro networking, obchodní jednání, výměnu informací i vzájemnou inspiraci. Zároveň díky jejímu umístění do srdce Evropy funguje tato konference jako jakési pojítko mezi východem a západem. Každý ročník je pro nás něčím výjimečný, a pokud jsem loňskou konferenci označila za zlomovou, od letošního ročníku očekáváme vzhledem ke spojení sil s EBAA ještě mnohem více,“ uzavírá Dagmar Grossmann.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.