Sociální sítě
Nahoru

RENAULT SE STÁVÁ OFICIÁLNÍM DODAVATELEM LIMOUSINE SERVICE 5. ROČNÍKU UNIQUE FASHION WEEK 2015

Renault Espace_Ve dnech 21. až 27. září se v Praze koná 5. ročník originálního projektu Unique Fashion Week. Jde o originální módní projekt, který prezentuje aktuální prodejní kolekce českých módních návrhářů, studentů vysokých škol, zahraničních módních návrhářů a módních značek, které na českém a slovenském trhu již jsou nebo na něj hodlají vstoupit.

Unique Fashion Week nabízí profesionální platformu prezentace formou módních přehlídek, workshopů a pop-up storů. Dává možnost navázání obchodních kontaktů a vztahů, oslovuje nové potencionální klienty a zviditelňuje návrháře a značky na trhu.

Renault Espace__Společnost Renault se svým novým modelem Renault Espace si v České republice připomene atmosféru „glamour“ velkého kulturního a módního svátku, neboť se stává hrdým partnerem projektu Unique Fashion Week 2015.

Po celý týden akce budou Prahou jezdit nové modely Renault Espace a převážet ty nejdůležitější osobnosti ze světové módy, jakými jsou například v letošním roce přední italská módní návrhářka Simona Barbieri, která v Praze představí svoji kolekci pro značku TWIN-SET, Caroline Scheufele, CEO společnosti Chopard, supermodelka Pavlína Němcová ale i přední čeští módní návrháři a mnoho dalších významných hostů.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.