Sociální sítě
Nahoru

ONA NEBO ON? 2X2 NOVINKY ZE SVĚTA PARFÉMŮ

S nadcházejícím podzimem je třeba nejen nově vybavit šatník, ale i toaletku. Mám pro vás hned čtyři typy na okouzlující voňavé libůstky. Věřím, že si vyberete a když ne pro sebe, tak alespoň pro váš milovaný protějšek.

RUGBY A PARFÉMY BVLGARI TVOŘÍ DOKONALOU DVOJKU

Značka Bulgari spojila všechnu svou mužnou sílu a rodovou hrdost s legendárním novozélandským ragbyovým týmem All Blacks. Výsledkem je unikátní limitovaná edice dvou pánských vůní: Bulgari Man in Black all Blacks a Bulgari Man Extreme All Blacks 2015. Mistr parfumér Alberto Morillas nechal v novinkách zvýšit koncentraci vonných složek, aby co nejvěrněji ilustrovaly podstatu síly a mužnosti All Blacks.

Já pro vás vybírám smyslný Man in Black, vůni, která svým orientálním charakterem zkombinovaným s impozantní maskulinitou evokuje neoddiskutovatelnou moderní mužnost. Její zářivý úvod tabákových a rumových esencí harmonizuje s nebývale mužným květinovým středem (tuberóza, kosatec) a vrcholí v intenzitě ušlechtilých exotických guajkových dřev doplněných benzoinem a fazolkami tonka.

EDP 100 ml 2990 Kč

MAN%20IN%20BLACK%20V5

MONTBLANC A JEHO MODERNÍ DIAMANT

Pro značku Montblanc jsou diamanty její pečetí. Symbolizují lásku, čistotu a krásu a zároveň představují i spolehlivý klíč k srdci ženy, o kterou hodlá muž usilovat. Coby pocta ke stému výročí založení společnosti – v roce 2006 byl světu představen originální diamant, vybroušený do tvaru loga firmy zpodobňujícího zasněžený vrcholek Mont Blanc nad šesticí údolí, která jej obklopuje. Jeho 43 bezchybně vybroušených fazet je korunováno dokonalou kaletou (korunou), jaká nebyla v takové podobě do té doby u žádného známého diamantu k vidění. Uvnitř šperku se odrážejí a lámou nesčetné paprsky světla do závratné barevné kaskády. Někteří jej dokonce nazývají „zhmotněním duhy“. Právě tento skvost se stal inspirací ke stvoření nové dámské vůně Lady Emblem.

Ohniskem parfému se stalo mystické růžové saké, svůdné a svěží, v jednu chvíli lehce květinové a za okamžik svěže ovocné. Je v něm lehce kovový nádech liči a čerstvě posekané trávy. V hlavě parfému vyniká kořenitá vůně růžového pepře, doplněná růžovým grapefruitem. K umocnění vůně růží je použit čínský jasmín sambac, nechybí ani výjimečné granátové jablko či pudrové a sametové tóny santálového dřeva. Základ parfému dotváří ušlechtilá ambra a krystaly jemného pižma.

EDP 75ml 2399 Kč

MONTBLANC%20-%20LADY%20EMBLEM%20-%2075ML

RYCHLOSTÍ NADUPANÝ BENTLEY

Britská ikona Bentley Motors oslavila ohromné úspěchy se svou první pánskou vůní Bentley For Men. Nově Bentley Fragrances představuje úžasnou fascinující exkluzivní edici: Bentley for Men Azure. Tato mocně expresivní vůně se svěžím akcentem je stvořena pro sportovního, inteligentního muže. Jejím tvůrcem je Mathilde Bijaoui, která po více než deset let pracovala v prestižním French fragrance house Mane, a patří mezi nejlepší světové parfuméry současnosti.

Bentley Azure vás okouzlí okamžitým výbuchem svěžesti, horní nóty jsou totiž povzbuzujícím, stimulujícím koktejlem čerstvých citrusů. Ucítíte lahodné ovocné tóny ananasu a nádherné bylinné aroma lístků fialky. Srdce vůně tvoří kompozice zvláště rafinovaná: kořeněné tóny Středomoří se promítají v levanduli a šalvěji a završují se akcenty čaje. Aby vůně zprostředkovala typicky luxusní pocit nadčasovosti ve stylu značky Bentley, je její srdce tvořeno tóny luxusních ingrediencí, jako jsou kašmírové dřevo, fazole tonka či exkluzivní vůně molekuly orcanox.

EDT 100ml 2220 Kč

range_LR

GUCCI BAMBOO: ŽENSKOST BEZ LIMITŮ

Právě nastal ten správný čas, aby se bambus „rozrostl“ nejen ve světě módy. Jeden z nejikoničtějších prvků, jaký kdy Gucci představil světu, se vrací v celé své síle a eleganci odpovídající době a požadavkům moderní ženy. Zdánlivě křehké stonky, které ale odolají i síle hurikánu, jsou ne nadarmo přezdívány „zelenou“ ocelí. Štíhlé a elegantní stvoly s jasně zelenými lístky rychle přerůstají okolní vegetaci a tvoří nepřehlédnutelnou dominantu. Nejinak působí na své okolí i žena Gucci zahalena do novinky Gucci Bamboo.

Parfém je perfektním vystižením rozmanitých ženských aspektů. Vůně představuje samotnou esenci její duše a „padne“ jí stejně dokonale jako precizně ušitý model značky Gucci. Bamboo je smyslným, dřevitě květinovým koktejlem. Hloubka santálového dřeva spolu s intenzitou tahitské vanilky a ušlechtilostí šedé ambry v základu vytváří ojedinělý kontrast s jiskřivostí italského bergamotu, jemuž patří úvod, a s květinovou exotikou jemné casablanské lilie, něžných pomerančových květů a lahodného ylang-ylangu v samém srdci vůně.

EDP 75ml 3249 Kč

Gucci%20Bamboo%20EDTs%20Creative-%20LR_jpg_dl

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.