Sociální sítě
Nahoru

Nicole Kidman otevírá v Miláně výstavu Omega „Her Time“

20150916_Her Time exhibition Milan_9Vystavené historické časomíry i nadčasově poutavé reklamy tvoří ucelený soubor exponátů, kterým Omega pyšně prezentuje svůj trvalý závazek vůči něžnému pohlaví. Hodinky pro ženy vyrábí více než 100 let. A Nicole Kidman? Tu proslavila krása, neuvěřitelné herecké výkony a zapálení pro každou roli – Nicole Kidman, ambasadorka značky Omega byla perfektním volbou pro roli patronky výstavy „Her Time“, kterou OMEGA uspořádala v italském Miláně.

20150916_Her Time exhibition Milan_7K hostům herečka promluvila o své lásce k výstavě a městu, které ji hostí. „Je báječné sem znovu zavítat. Právě jsem přijela z Londýna, kde jsem před dvěma dny měla premiéru divadelní hry Photograph 51. Se značkou Omega nyní jsem 10 let, procestovaly jsme společně spoustu míst a nyní jsem zpět v Miláně, v Itálii – mé druhé nejoblíbenější zemi na světě. Vždy jsem toto místo nazývala svým druhým domovem, a tak jsem tu velmi ráda.“

20150916_Her Time exhibition Milan_10Společně se Stephenem Urquhartem, prezident značky byla oscarová herečka první návštěvnicí, která na La Triennale di Milano prohlédla exponáty mapující více než 100letou historii dámských hodinek. Stephen Urquhart sdělil své dojmy k výstavě: „Musím upřímně říci, že není na světě jiná značka, která by se mohla pochlubit tak pestrou a unikátní kolekcí dámských hodinek. Jsem velmi hrdý, že se Nicole zhostila pozice patronky a otevřela tuto výstavu.

Značka vždy držela krok se společností a trendy, které ji doprovází, nehledě na období. Příběh každých dámských hodinek tak odpovídá každé době a módě. Omega pro výstavu „Her Time“ oživila mnoho ikonických časomír: od Lépinových přívěsků po revoluční Ladymatic – symbol neuvěřitelné krásy a technického pokroku. Výstava ukazuje taktéž další období, jako Art Déco a šperkařské hodinky ze 60. let. Současně s hodinkami mají návštěvníci možnost obdivovat mnoho dobových grafik a reklam značky Omega zobrazujících ženy v různých situacích. Ty ať už jsou ve večerním outfitu nebo při sportu, mají jedno společné – a to, že Omega vždy uměla zachytit jejich pravou ženskost. Elegantní expozice s bílo-zlatým laděním o rozměrech 27 x 9 metrů je rozdělena do několika částí, kde každá je věnovaná jinému časovému období. Hodinky i grafiky jsou v prostoru doplněny o další historické exponáty, zatímco nad hlavami se vlní s lehkostí pírka látková dekorace. Určitě neopomeňte tuto výstavu navštívit, je přístupná veřejnosti do 25. září 2015.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.