Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý poslech hudby se Sennheiser Momentum On Ear Pink

Věděli jste, že sluchátka mohou sloužit nejenom k poslechu oblíbené muziky, ale také jaké módní doplněk? Sluchátka Sennheiser jsou důkazem toho, že poslech hudby může mít jiný rozměr. A v čem tkví jejich výjimečnost? Model Momentum On-Ear nabízí vysokou kvalitu zvuku v mimořádně efektním designu a mnoha barevných kombinacích. Sluchátka splňují nároky pro náročný provoz na cestách a mají ambice se stát vyhledávaným módním doplňkem.

Kasa.cz_Sluchatka Sennheiser Momentum On Ear Pink_3999 KcKromě špičkové zvukové kvality mají stylový vzhled a high-tech materiály: ocel a měkkou tkaninu Alcantara. Tato látka je unikátní tím, že na ní neulpívá pot ani špína a má vysokou mechanickou odolnost. Integrovaný ovladač s všesměrovým mikrofonem umožní snadné využívání s mobilními telefony iPhone a přehrávači iPod. Objednat je lze za 3 999 Kč, a to například prostřednictvím sítě Euronics.

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.