Sociální sítě
Nahoru

Bondovka Spectre zapříčinila vznik novinky SEVEN

Pro všechny fanoušky Jamese Bonda, kteří obdivují jeho sofistikovaný životní styl a dobrodružství, která zažívá po celém světě, uvádí 007 Fragrances SEVEN, další díl ve sbírce pánských vůní, inspirovaných světem Bonda.

James Bond 007_SEVEN_visual 800x600Prémiová vůně pro uspokojení nejnáročnějších mužů SEVEN čerpá inspiraci ze silných prvků světa 007, který neustále uchvacuje Bondovy fanoušky. SEVEN je vůně s pečlivě vybranými složkami a odvážným, elegantním vzhledem. Uvedení SEVENnavíc doprovází rozšíření o řadu SEVEN Intense; Eau de Parfum, který nabízí stejnou vůni SEVEN s ještě hlubším a silnějším efektem.

Černý profil flakonu s ostrými hranami a diagonálním obrysem, který tvoří tvar čísla sedm, dodává flakonu mnohostranný rozměr. Nechybí unikátní systém otevírání (důmyslný šroubovací uzávěr), který je dobře znám z předchozích vůní James Bond 007 a odkazuje na nejmodernější „vychytávky“ Bonda.

007_SEVEN_Intense_EDP_125ml_1900Kc_packshotSložení oriental-fougère vůně

Hlava: mandarinka, jablko, bergamot

Srdce: muškátový oříšek, šafrán, skořice, bílý pepř

Základ: ambra, pižmo, vanilka, karamel, kůže, mahagon, cedrové a santalové dřevo

Svrchní tóny této vůně mají nápadnou povahu citrusů, vedenou sladkou mandarinkou a následovanou ostrým bergamotem a svěžím jablkem. Srdce vůně se rychle rozvíjí kořením; skořice, šafrán muškátový oříšek a bílý pepř zažehne smysly. Jemná ambra, vanilka a pižmo se pojí s karamelem v základě této vůně. Tyto složky jsou obohaceny o kůži, tmavý mahagon, cedrové dřevo a santalové dřevo.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.