Sociální sítě
Nahoru

Finálový galavečer kadeřnické elity

AICHI 2015Už 13. října se v pražském Fóru Karlín rozhodne o tom, kdo se stane nejnovějším členem kadeřnické elity. V sedm hodin večer tady totiž odstartuje finálový galavečer prestižní kadeřnické soutěže AICHI, při kterém odborná porota, v níž zasedne třeba fotograf  Matúš Tóth nebo kadeřník roku 2013 Jan Balcařík,vybere vítěze. Přihlášené kadeřnické týmy prošly výběrovým kolem, do kterého zaslaly své práce, dále se zúčastnily semifinálového kola, v němž naživo měnily vzhled modelek a  v posledním (finálovém) kole se pak ve studiu Bomton Florentinum pop raly nejen s make-upem, vlasy ale i celkovým stylingem.

Angelo SeminaraStejně jako v minulých letech bude mít i letošní ročník čtyři oceněné: vítěze, 2., 3., místo a cenu čtenářů OnaDnes.cz. První tři místa hod notí porota, která  je složena z profesionálů v oboru a ze zástupců magazínů. O cenu čtenářů soutěží finalisté ve veřejném hlasování probíhajicím na stránkách OnaDnes.cz od 20. září do 13. října, tak dejte hlas svému favoritovi i vy. Mimořádným hostem  letošního galavečera pod taktovkou moderátora Leoše Mareše bude jeden z nejlepších světový ch kadeřníků Angelo Seminara, kreativní  ředitel  značky Davines a trojnásobný držitel ocenění kadeřník roku ve Velké Británii nebo prestižní ceny AIPP Grand Trophy a Icon Award 2015. Vlasový mág Angelo vystoupí se svou show v Praze vůbec poprvé,  právě při galavečeru AICHI a bude se na co těšit. Během finálového večera představí kadeřnická studia Bomton kolekci nových účesů pro rok 2016, s názvem Realistic, takže nebude chybět ani velká dávka inspirace pro každodenní look. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream.

A tady už je seznam finalistů, třeba si z něj vyberete svéhoo nového osobního kadeřníka:

Martina Odstrčilová ze Studia Marteena v Šumperku

Jan Jirka z kadeřnického salonu DéOR v Praze

Lucie Ungrová z kadeřnictví Mondani v Židlochovicích

Lenka Králová z Přibyslavi

Petra Korelová Koppová ze Salonu Petra Koppová v Hradci Králové

Klára Doležalová ze studia Bomton Brumlovka v Praze

Jan Rigó z kadeřnického studia Mírové Náměstí v Karlových Varech

Jitka Kočová z Hair Design Unique v Plzni

Dagmar Popová Abdel ze salonu VUE.010 v Hradci Kralové

Michaela Borovičková z Hair Design Unique v Plzni

Nelly Jane Gebertová ze studia Bomton Brumlovka v Praze

Nikola Lokajová ze studia Bedivine v Praze

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.