Sociální sítě
Nahoru

ITALSKÝ STYL V CESTOVÁNÍ NESE JMÉNO BRIC´S

V roce 1952 Mario Briccola založil společnost, INDUSTRIA VALIGERIA FINE MARIO BRICCOLA, která vyráběla kufry a tašky. Věděl, žese může spoléhat pouze na své vlastní zdroje, iniciativu, odvahu a kreativitu. Jeho vize se promítaly do budoucnosti, s ambiciózními cíli, přičemž hlavní investicí byl on sám a jeho rodina. O šedesát let později, poté, co se jeho sen plnil každým dnem, se Mario Briccola dívá do budoucnosti s důvěrou člověka, kterému se podařilo vybudovat mnohem víc než úspěšný podnik. Růst společnosti stále pokračuje, zatímco Mario Briccola utváří svou vizi firmy na „rodinné bázi“. V následujících letech, se šest z jeho osmi dětí, staly výkonnými manažery společnosti.

BBG.GruppoRed.2 (1)Nápady a schopnost přetvořit prostředky do podoby populárních produktů jsou hlavní aktiva značky Bric´s. Přidaná hodnota společnosti je její schopnost kombinovat praktičnost s kreativitou, inovaci s tradicí. Každý detail nového výrobku je výsledkem brilantní intuice, ambiciózních projektů, dobře zavedených stylů a odvážného přístupu. Dokonalé spojení funkčnosti a krásy, které se snoubí v každém výrobku Bric´s, je pro zančku nejefektivnější zajištění budoucnosti.

BBG08305.698.02V roce 2013 uvádí Bric´s na trh kolekci BELLAGIO, která se stala synonymem elegantního a funkčního cestování. Bellagio, jež je nyní vlajkovou kolekcí značky, má vintage look, který připomíná klasické cestovní tašky a elegantní cestovní truhly. Zosobňuje dokonalé oživění jejich předností  díky  průlomové funkčnosti, pevnosti a lehkosti.

BBJ02530.014.3 (1)Široká škála výrobků, dostupná v bbutiku Victorinox na pražském Jungmannově náměstí5, je důsledkem mimořádné kombinace výzkumu nových materiálů a tradičního řemesla, jež skládá poctu kultuře a tradici Made in Italy. Vizí značky je i nadále pokračovat v tomto odkazu, s vášní, jež je společná všem lidem, kteří tvoří rodinu Bric´s.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.