Sociální sítě
Nahoru

Simona Stašová prozradila, jak pečuje o svou pleť

Oblíbená a všem důvěrně známá herečka Simona Stašová je velkou příznivkyní přírodní kosmetiky. O svou pleť pravidelně pečuje a používá výhradně kosmetické přípravky na přírodní bázi. S nadšením se proto stala tváří švýcarské kosmetické značky, kterou před nedávnem sama objevila. „Při focení pro jeden časopis jsem dostala vzorek krémů CBN Bio Germinal Intensive. Sérum jsem zkusila a byla jsem doslova nadšená. Svojí pleť už znám a vím, co potřebuje. Hned jsem se zajímala, kde tyto produkty můžu koupit. Získala jsem kontakt a zavolala jsem, kde mají prodejnu,“ říká Simona Stašová. „Byli jsme velice rádi, že se nám paní Simona ozvala na základě vlastní zkušenosti s naší kosmetikou. Pozvali jsme ji do našeho salónu na Loretánském náměstí, aby si vyzkoušela i další řady švýcarské kosmetiky,“ vysvětluje Dr. Iva Hošková, majitelka společnosti Charming4ever, která má výhradní zastoupení pro exkluzivní švýcarskou kosmetiku.

Charming4ever com_Simona Stasova se stala tvari prirodni svycarske kosmetiky 1Během focení kampaně dokázala Simona Stašová prodat nejenom svůj herecký talent, ale také neobyčejný šarm. Po celou dobu náročných příprav zůstávala jako vždy plná optimismu a hýřila vtipem. Série velmi povedených fotografií vznikla pod vedením Lenky Hatašové, která je již několik let dvorní fotografkou Simony Stašové. „S Lenkou se mi vždy velice dobře spolupracuje. Focení je pokaždé uvolněné a pohodové. Vždy stačí malý náznak a já vím, jaký výraz ve tváři vykouzlit. Za ty roky báječné spolupráce jsme se s Lenkou dokázaly při focení dokonale sladit,“ pochvaluje si spolupráci Simona Stašová.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.