Sociální sítě
Nahoru

CHIVAS REGAL EXTRA POVYŠUJE PRÉMIOVOU WHISKY NA NOVOU ÚROVEŇ

Chivas Regal, světoznámá prémiová značka whisky, přichází s exkluzivní novinkou ve svém ikonickém portfoliu výběrových míchaných skotských whisky a představuje Chivas Regal Extra. Jedna z chuťově nejbohatších ušlechtilých směsí whisky  ve své kategorii je určena té nejnáročnější klientele.

11-NEWLuxusní whisky Chivas Regal Extra přivádí styl slavné a oceňované značky ke zcela novému chuťovému zážitku. Navazuje tak na dědictví bratří zakladatelů, Jamese a Johna Chivasových, kteří se stali průkopníky v umění míchání whisky v 19. století.  Colin Scott, “Master Blender” značky Chivas Regal, zabývající se mícháním whisky přes 25 let, vzdal bratrům Chivasovým hold vytvořením jedinečného a exkluzivního blendu. Chivas Regal Extra je vyrobena z pečlivě vybraných nejvzácnějších sladových whisky, jejichž větší část zraje v  sudech po sherry Oloroso. Tím vzniká vysoce ušlechtilá směs pro ty, kteří hledají něco opravdu výjimečného. Výsledkem je neuvěřitelně chuťově bohatá interpretace whisky Chivas: Chivas Regal Extra má sladkou ovocnou vůni s tóny zralých hrušek a krémového karamelu s náznakem zázvoru. Chuť po zralých hruškách doplňuje tropický nádech sladkých melounů s jemnými tóny vanilky a karamelu, mísící se s kořeněnými tóny skořice a mandlí, přinášející dlouhý a luxusní závěr.

14Podstata kvality Chivas Regal Extra spočívá v bohaté a jemné chuti, kterou jsme vytvořili z několika našich nejvzácnějších whisky s bohatým základem sladových whisky, které z větší části zrály v sudech po sherry. Tímto postupem vzniká výrazná intenzivní chuť , která dokazuje jedinečnost tohoto blendu,  povýšeného na zcela novou úroveň“, vysvětluje Colin Scott, Master Blender v Chivas Regal.

16Chivas Regal Extra bude možné od října až listopadu nejen ochutnat v některých barech a restauracích, ale také zakoupit ve vybraných obchodech, jako Prestige Selection Shop, Gurmetum či řetězcích Makro, Albert a další za doporučenou cenou 1 199 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.