Sociální sítě
Nahoru

Grandiózně luxusní zvuk v miniaturním provedení: Sennheiser IE 800

Svět spěje k poslechu audiofilně nahrané hudby přehrávané ve vysokém rozlišení z kvalitních přenosných přehrávačů. Aby tento luxus špičkové elektroniky měl smysl, musí být kvalita slyšet, proto potřebujete i miniaturní monitory Sennheiser IE 800. Tato profesionálně koncipovaná sluchátka získala v Las Vegas ocenění CES Innovations Design and Engineering Awards Honoree za technickou úroveň, použité technologické novinky a špičkový zvuk. Základním technickým divem je speciálně vyvinutý Extra Wide Band (XWB) reproduktor, tedy elektromagnetický systém schopný reprodukovat kmitočty od 5 do 46 500 Hz v unikátní čistotě a bez zkreslení.

IE800_mood1Sedmimilimetrový širokospektrální reproduktor je zasazen do ultra tvrdé keramické skořepiny speciálního tvaru. Reprodukční systém sluchátek Sennheiser IE 800 obsahuje otevřený magnetický systém, jehož princip byl použit již u sluchátek HD 700. Kmitání membrány je plně uvolněno díky umístění dvou precizně definovaných otvorů v ozvučnici, umístěných přímo pod magnet. Zvukový projev sluchátek Sennheiser IE 800 je proto na špičkové audiofilní úrovni, přestože jde „pouze“ o miniaturní in ear canal sluchátka. Jsou určena milovníkům dokonalého zvuku, pracovníkům se zvukem a hudebníkům.

Sluchátka o hmotnosti 8 gramů koupíte za 18 500 Kč.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.