Sociální sítě
Nahoru

Neseďte za pecí a vyrazte na vánoční večírek do Pece

Letos opět ve městě? Možná je čas na změnu. Vánoční večírek na horách má nezaměnitelné kouzlo, navíc jej můžete spojit s některou ze zimních aktivit a nemusí jít jenom o lyžování.

EnzianJedinečnou atmosféru horského městečka, které stále ještě není přecpané hotely, apartmány, ale ani nadměrným množstvím rádoby celebrit a politiků nabízí Pec pod Sněžkou. Současně zde však najdete všechny potřebné služby, které pro dobrou zábavu, zážitky i následující odpočinek potřebujete. Ve SKY CLUBu 18 v nejvyšším patře hotelu Horizont můžete prožít večírek ve stylu „Vánoce v oblacích“. Pokud upřednostňujete jiný způsob relaxace, zvolte „Wellness vánoční večírek“ v hotelovém sport a wellness centru. Potřebujete-li pouze klid a zázemí pro roční bilancování, i tak vyrazte vše vyhodnotit do Pece a současně doplňte energii na další úspěšnou etapu budování vaší firmy.

_DSC0414aPřímo pod sjezdovkou Javor je stylový Mini Bullbar, který je ideálním zázemím pro vaše lyžařské aktivity v místním Ski Resortu s téměř 40 km sjezdových tratí na jednu permanentku. Perlou na hlavní ulici Pece s krásnou zimní zahradou a hlavně skvělou gastronomií je restaurant Enzián, který je modernější alternativou klasičtěji zaměřeného SKY CLUBU 18 hotelu Horizont. Obě restaurace však patří k tomu nejlepšímu, co můžete v Peci pod Sněžkou v oblasti gastronomie zažít. Nejvýše, a to doslova, bude však vaše akce v Bistru Sněžka na vrcholu naší nejvyšší hory.

Sky Club 18A pokud byste si nevybrali ze standardní nabídky hotelu Horizont, rádi vám zde připraví vánoční večírek či firemní setkání přesně na míru vašim potřebám a možnostem. Nemusíte se přitom omezovat pouze na hotelové služby, i když byste si s nimi asi bez potíží vystačili.

Mini Bullbar a JavorHotel Horizont je také vyhlášeným specialistou na outdoorové teambuildingové akce, které lze bez potíží spojit s firemním večírkem. Při těchto akcích se z účastníků stávají záchranáři, jeskyňáři, horolezci, polárníci, mašéři psích spřežení a řada dalších. Garancí kvalitního a profesionálního přístupu je však nejen tým hotelu Horizont, ale i partneři, se kterými úzce spolupracuje a mezi které patří Lanová dráha Sněžka, SkiResort Černá Hora-Pec či Monkey Park & Happy Hill Sochor.

hotel HorizontNeseďte proto za pecí a vyrazte s firmou do Pece. Zde sezóna totiž nikdy nekončí.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.