Sociální sítě
Nahoru

Omega a její přítel James Bond

Poprvé v historii celé filmové série budou ty samé hodinky, které nosí světově proslulý špion na svém zápěstí, dostupné veřejnosti jako model z limitované edice. Všechny doposud vydané edice byly jen spojením značky Omega s tématikou Jamese Bonda. Nově představený model Seamaster 300 „Spectre”, s cenovkou 170 000 Kč, dává možnost nosit stejné hodinky, jaké jsou na filmovém plátně.

The OMEGA Seamaster 300 Bond_233.32.41.21.01.001_black backgroundTradice modelů Omega Seamaster se váže ke startu nové série Jamese Bonda, filmu Zlaté oko (1995). Bondova námořní historie a gentlemanský styl perfektně dolaďují ikonický charakter řady Seamaster. Limitovaná edice těchto výjimečných hodinek je omezena na 7007 kusů a jejich ocelové pouzdro s hladkým designem a úderný černý číselník okamžitě zaujmou. Obousměrně otočná luneta je tentokrát vyrobena z leštěné černé keramiky. Čísla na dvanácti hodinové stupnici jsou ze slitiny LiquidMetal a mohou být nastavena na kterýkoliv čas na světě.

Daniel Craig JB1_SPECTRESekundová ručka ve tvaru „lízátka“ je dalším unikátním detailem, stejně jako pruhovaný šedo-černý nylonový NATO řemínek – známý také pod jménem NATO James Bond. Na jeho sponách nalezneme gravírování kódu 007. Každé hodinky samozřejmě mají na zadní straně vlastní sériové číslo. Tato „tajná“ identita je doplněna gravírováním jména nového filmu série „Spectre” pro připomenutí dobrodružství z nejnovějšího promítání.

The OMEGA Seamaster 300 Bond_233.32.41.21.01.001_white background_2Žádný James Bond se ale neobejde bez svých vynálezů, proto jsou tyto hodinky poháněny vysoce pokrokovým kalibrem Omega 8400 Master Co-Axial. Revolučním mechanismem, který změnil celé odvětví. Už nyní je evidentní, že ani letos James Bond neztratí nic ze svého stylu. Seamaster 300 „Spectre” mají jedinečný, sofistikovaný design s nádechem tajemného příběhu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.