Sociální sítě
Nahoru

Andrea Verešová poodhalila tajemství své bohaté kštice

Andrea Verešová je v Čechách a na Slovensku známá nejenom jako modelka, ale také jako milovnice luxusu a nadstandardního životního stylu. Svému zevnějšku věnuje maximální možnou péči a vždy se svěřuje do rukou největších profesionálů. Stejným způsobem přistupuje i ke své dokonale vypadající hřívě, o kterou pečuje za pomoci zlatého fénu značky Valera, jehož se stala tváří.Valera_Fen Valera Swiss Metal Master Light 584.01 I Ionic Tourmaline GOLD _3599 Kc

Fén švýcarské značky s certifikátem 24 karátového zlata v sobě snoubí jedinečný luxus i kvalitu. A Andrea Verešová měl jako první možnost jej vyzkoušet „na vlastní kštici“. Fén se jí natolik zalíbil, že neváhala přijmout nabídku stát se jeho oficiální tváří. „Na své vlasy si dávám velký pozor a nenechám si na ně jen tak sáhnout. Zlatý fén proto nevnímám jako rozmar. Je to prvotřídní kvalita zabalená v exkluzivním obalu. Svým designem a provedením si mne jednoduše získal a v koupelně vypadá skvostně,“ prozradila usměvavá Andrea. Modelka nafotila k nové kampani sérii exkluzivních fotografií, jež vznikly pod taktovkou profesionálního fotografa Dalibora Michalčíka. Během focení byla Andrea velmi přirozená a uvolněná, a svou dobrou náladou dávala jasně najevo, že práce v modelingu ji stále baví a naplňuje.

Valera_Andrea Veresova_vizualKdyž jsme hledali tvář pro zlatý fén, volba byla jednoznačná, neznám nikoho kdo by v našich česko-slovenských vodách showbusinessu byl spojován s luxusem a zlatem tak jako Andrea. Andrea Verešová si potrpí na kvalitu, nespokojí se s průměrem a chce to nejlepší i pro své vlasy. A zlatý fén je pro ni doslova jako dělaný,“ uzavřela zástupkyně značky Valera.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.