Sociální sítě
Nahoru

Hamilton se vrací na filmová plátna ve filmu The Martian

Distribuční společnost 20th Century Fox uvádí do kin nový film slavného režiséra Ridleyho Scotta nazvaný The Martian, ve kterém se objeví 4 modely hodinek HAMILTON. Dosud značka figurovala na filmovém plátně ve více než 400 filmech hollywoodské, evropské, ruské i čínské produkce, včetně kasovních trháků 2001: A Space Odyssey od Stanleyho Kubricka, I am Legend, Men in Black nebo Interstellar.

hamilton_martian

The Martian vypráví o astronautovi Marku Watneym (Matt Damon), který se během mise na Marsu ocitne v silné bouři a následně je na Zemi prohlášen za mrtvého. On však přežije a ocitne se na nepřátelské planetě, kde musí najít způsob, jak vyslat na planetu Zemi zprávu, že je naživu. Milion mil od něj neúnavně pracuje mezinárodní vědecký tým, aby „Marťana“ přivezl domů, záchranná mise se však jeví jako beznadějná. Předlohou filmu byl stejnojmenný knižní bestseller a vedle hlavní hvězdy Matta Damona režisér obsadil plejádu dalších výtečných herců, jako je Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor a Donald Glover. Film je v kinech od 30. září 2015.

Spolehlivé měření času je pro manufakturu HAMILTON stejnou prioritou, jako pro hlavní postavu filmu The Martian – vědce Marka Watneho, pro kterého každá vteřina znamená cestu k záchraně. Výběr hodinek pro tento účel byl jasný. Model inspirovaný armádou BeLOWZERO je ideálním společníkem do extrémních a nebezpečných situací. Hodinky o průměru 46 mm mají černý číselník, doplněný o kaučukový řemínek ve stejné barvě. Model je vybaven strojkem ETA 2826 a je voděodolný do hloubky 1000 metrů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.