Sociální sítě
Nahoru

TA NEJLEPŠÍ WHISKEY Z RODINY JAMESON

Dopřát si to nejlepší… nechat se hýčkat a užívat si pocit luxusu a výjimečnosti. Po tom občas toužíme snad všichni a jsou chvíle, které to dokonce přímo vyžadují. Vzácná setkání, životní úspěchy, oslavy velkých okamžiků… ale někdy i obyčejný všední den. Aby totiž náš život nebyl jen neustálé plnění nejrůznějších úkolů, musíme se umět zastavit, nadechnout, zasmát se, pobavit a odměnit… odměňte sebe nebo své blízké výsledkem tvrdé a poctivé práce mistrů výroby značky Jameson. Seznamte se s JAMESON RAREST VINTAGE RESERVE 2007.                    

Jameson Whiskey Rarest Vintage Reserve

Jameson Whiskey Rarest Vintage Reserve

Nejen skuteční znalci poznají rozdíl. Aby byla výsledná chuť této ručně vyrobené whiskey opravdu dokonalá, museli se do procesu její výroby zapojit ti nejzkušenější experti značky Jameson. Tvrdá práce však sklízí své ovoce. Jameson rarest vintage reserve 2007 se už v roce 2009 stala vítězem soutěže World Whiskies Awards jako nejlepší irská blended whiskey.

Poznejte skutečný drahokam mezi irskými whiskey, který je zároveň skvělým důkazem excelentní spolupráce všech čtyř mistrů výroby Jameson whiskey. Obsah láhve s elegantní etiketou je spojením starších obilných whiskey s charismatickými pot still whiskey, jež zrály jako druhé plnění v sudech po Bourbonu. V závěru procesu zrání byla tato kombinace naplněna do pečlivě vybraných sudů po portském, které směsi předaly úžasně jemnou nasládlost a plný ovocný charakter. Při prvním kontaktu s tímto opravdu skvělým nápojem vás osloví dokonalá vůně zralého melounu, banánů, švestek, připomínající pot still whiskey s tóny melasy, skořice a lékořice. Při důkladném vychutnávání objevíte jemnou sladkost ovocných chutí , ke které přispěly sudy po portském, ucítíte dotek smetany a tmavé čokolády.

Nakonec Vás překvapí neuvěřitelně dlouhý dozvuk chutí procházející přes sladkost ovoce, kořenitý přízvuk až k nezaměnitelnému tónu ječmene, u kterého to vše začalo.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.