Sociální sítě
Nahoru

SMYSLNÝ PÁR MĚSÍCE

Přinášíme dvě nové parfémové novinky, kterými v říjnu jistě okouzlíte svůj protějšek.

Beckham_D1_5D3_9807_RVB

PRO NĚJ

BEYOND DAVID BECKHAM

„Nezáleží na tom, jak malí jste, když začínáte. Důležité je mít velké sny.“  Tímto výrokem můžeme jednoznačně definovat nejnovější vůni Davida Beckhama určenou pro muže – Beyond. Nový mužný parfém zachycuje odvážné ambice a odhodlaného ducha tohoto výjimečného sportovce. Fotbalový hrdina, sportovní ambasador, člověk angažovaný v charitě, dobrodruh, módní ikona, otec – pro Davida neexistují limity toho, čím se můžete stát. A moderní fougere bylinná vůně David Beckham Beyond vyjadřuje právě tu sílu snít… bojovat… uspět… a jít dál.

DB-BEYOND-EDT+ETUI

Jaká je Beyond?

Vůně se otevírá osvěžujícím akordem mojita, který okamžitě potěší smysly. Povzbuzující příval pikantního kardamomu a štiplavého grapefruitu dodává dynamickou sofistikovanost. Vibrující výbuch černého pepře v srdci vůně v kombinaci s důraznou mužností cedrového dřeva a pelargonie přináší nadčasovou kultivovanost. Vše se rozplývá v intenzivní a zdrsněnou stezku; atraktivní pačuli se spojuje s hřejivými tóny vanilky a kůže pro silný a charismatický podpis. Vůně Beyond, opravdový koktejl totožnosti Davida Beckhama, je rafinovaná, smyslná a odvážná.

EDT 90 ml, 1150 Kč

PRO NI

ETERNITY NOW CALVIN KLEIN

Vůně, která zachycuje vzrušení a čisté emoce pramenící z nové lásky, odkazuje na ikonický design flakonu Eternity, který Calvin Klein svěžím a moderním způsobem pozměnil. Flakon z čistého skla získal další rozměr a těžší dno, čímž vytváří luxusnější dojem.

Eternity-Now-Women-EDP-50ml-Packshot

Jaká je Eternity Now?

Svým květinovým charakterem pokračuje v odkazu značky. Otevírá se výrazným výbuchem svěžesti – šťavnatá nektarinka, liči a sorbet z kdoulí obalí pokožku jako lehký ovocný vánek vyzařující výraznou mladistvou energii. Srdce rozkvétá s květinovým buketem pivoňky, broskvového květu a orosených okvětních plátků neroli. Vše přechází v základ z hebkého kašmírového závoje s trochou smyslného jantaru a vzácného pižma, který představí přitažlivost a sílu nádherného milostného příběhu, jenž se chystá rozvíjet.

EDP 100 ml, 2250 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.