Sociální sítě
Nahoru

Být jako James Bond – už po jednom doušku

Při jedinečné příležitosti světové premiéry nové filmové bondovky Spectre, konané 26. října 2015 v Londýně, se na český trh dostává limitovaná edice luxusního šampaňského Bollinger, kterému jeho slávu a věhlas zajistil právě samotný James Bond. Oficiální uvedení této speciální edice šampaňského proběhne v pražské restauraci ZDENEK´S OYSTER BAR.

Bollinger_edice Bond

Champagne Bollinger je jedním z nejznámějších oficiálních bondovských drinků a již dlouhá léta tvoří nedílnou součást této slavné filmové série. Restaurace Zdenek´s Oyster Bar bude jediným místem v České republice, kde bude možné v den světové premiéry tuto unikátní řadu Bondova oblíbeného šampaňského ochutnat a zažít alespoň na pár okamžiků luxus a vzrušení jako slavný agent 007.

„Je nám velkou ctí, že se právě naše restaurace stane tou pomyslnou vstupní branou, která této výjimečné edici šampaňského Bollinger otevře cestu na český trh. Tato mimořádná událost je výsledkem naší dlouhodobé úspěšné spolupráce s výhradním dovozcem champagne Bollinger,“ říká Jiří Nosek, šéfkuchař restaurace Zdenek´s Oyster Bar.

V České republice bude tato limitovaná edice uvedena v celkovém počtu 80 lahví, přičemž celá polovina z nich – tedy 40 lahví – se stane součástí bohaté nabídky šampaňského v restauraci Zdenek´s Oyster Bar. Možnost ochutnat toto proslulé šumivé víno a ocenit jeho vytříbené kvality v kombinaci s elegantním provedením speciální bondovské řady budou mít hosté Zdenek´s Oyster Baru, ještě několik měsíců po slavnostní premiéře nového Bonda. Není tedy jednodušší způsob, jak po čerstvém filmovém zážitku na plátně završit večer skutečně stylově – jako pravý James Bond!

Zdenek’s Oyster Bar je prvním ústřicovým barem v České republice. Vznikl na začátku roku 2011. Ojedinělý koncept ústřičného baru v zemi bez moře mnozí považovali za příliš odvážný. Podnik se však postupně vypracoval a dnes je již dobře známým a vyhledávaným místem pro všechny milovníky vysoké gastronomie. Laťku kvality udržuje vysoko stále stejný tým a také stejná filosofie: připravit každému hostu tak silně návykový zážitek, že se bude chtít pořád vracet.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.