Sociální sítě
Nahoru

Café Buddha Balbínova svádí asijskými recepty

Asijská restaurace Café Buddha Balbínova již téměř čtvrtým rokem úspěšně funguje na pražských Vinohradech a postupně si díky svým službám získává tu nejnáročnější klientelu. Vysoká úroveň tamějších jídel vyplývá z mnoha pracovních zkušeností i ocenění, které Štěpán Návrat, majitel tohoto jedinečného podniku, získal v průběhu svého podnikání. Pod pokličkou této komorní restaurace najdete nejen vášeň pro asijské jídlo, ale i velké odhodlání dostat se ve světě gastronomie na nejvyšší příčky. Významný posun tato netradiční restaurace právě zažívá. Díky spojení s největším profesionálem na asijskou kuchyni v České republice – Sofií Smith – přichází s novým menu, a posouvá tak gastronomickou laťku zase o stupínek výš.

Crispy Soft Shell Crab namtokMalou, ale významnou, změnu pocítíte při pohledu do menu, které je značně obměněno. Stále si zde pochutnáte na thajských specialitách a originálním sushi (tzv. sushi my way), ale nově budete mít možnost vyzkoušet i vietnamská, malajská, taiwanská, nebo kambodžská jídla, která v Praze jen tak neobjevíte. Této „rarity“ se Café Buddha Balbínova dočkalo díky navázání vzácné spolupráce se Sofií Smith. Tato výjimečná žena přichystala pro milovníky asijských jídel nové menu, které je nyní obohaceno o nové barvy, chutě, nápady a receptury z celé jihovýchodní Asie. Vychutnejte si kuchyni Pan – Asian a při svých toulkách po gastronomických zážitcích sem rozhodně zavítejte na Crispy Soft Shell Crab Namtok, Duck Gua Bao, Twisted Papaya Salad with Crispy Shrimp Cakes a další neodolatelné speciality. V Café Buddha Balbínova máte nyní celou Asii na dosah ruky…

Duck Gua BaoSofie Smith je osobností, která z gastronomické pouště dokáže udělat chuťový ráj. V Café Buddha Balbínova nemusela ale nic zachraňovat. Díky náklonnosti k této malé restauraci a letitému kamarádství se samotným majitelem Štěpánem Návratem, vznikla zajímavá spolupráce, kterou pocítí každý zákazník. Nové menu není rozhodně jediným přínosem této výjimečné ženy. Její energie, kreativita i vzácné zkušenosti z oboru se promítnou i do dalších služeb které tento podnik chystá. Cílem této jedinečné spolupráce je vybudovat nejlepší asijskou restauraci na české scéně, kde je zážitkem nejen večeřet či obědvat, ale také trávit čas při oslavách a významných životních událostech.

Sushi The BestNabídka služeb v Café Buddha Balbínova je bohatá, ale i přesto se neustále rozšiřuje. Stále si zde můžete zakoupit čerstvé ryby, suroviny na výrobu sushi nebo absolvovat sushi kurz za bezkonkurenční cenu. Nově ale můžete navštívit i další kurzy vaření pod vedením profesionálů.

Café Buddha Balbínova_interierPro milovníky thajské kuchyně je rozhodně určen kurz thajského vaření, kterým vás provede přímo majitel Café Buddha Balbínova, Štěpán Návrat. Své dovednosti získal od kuchařských mistrů přímo v Bangkoku a rád se s vámi o ně podělí. Pro náročnější zákazníky, kteří mají rádi zcela osobní přístup nebo mají tajná kulinářská přání, organizuje Café Buddha Balbínova individuální kurz vaření. Možná právě zde si splníte své kuchařské sny.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.