Sociální sítě
Nahoru

Odolné CAT telefony již nevypadají jako cihla

Výrobce odolných telefonů CAT přepracoval šasi svých telefonů. Těšit se tak můžeme na mnohem lahodnější křivky, přičemž pověstná odolnost telefonů zůstává zachována. Přepracovaný design najdeme u modelů CAT S30 a CAT S40.

S40_0705_architect_seaU nových modelů najdeme mnohem zaoblenější hrany, díky kterým telefon padne mnohem lépe do dlaně. Pogumovaný materiál je mnohem hebčí na dotyk a zajišťuje, že telefon nevypadne z ruky. Nová vlajková loď S 40 získala hliníkové bočnice, dostupnější model S 30 potom pogumované záda.

S30_0213_toolbox_waterOvládání v náročnějších podmínkách je usnadněno třemi fyzickými tlačítky. Snadněji se tak vrátíte o krok zpět nebo na domovskou obrazovku, případně zobrazíte spuštěné aplikace.

S40_0467_sun_seaOba modely si však zachovávají svou extrémní odolnost. CAT zaručuje, že je můžete ponořit do hloubky 1m pod dobu 1 hodiny, pak je vytáhnete a můžete bez problémů třeba volat. Stejně tak si podle CATu zavoláte, pokud vám telefon před hovorem spadne z výšky až 1,8m na zem. V prašném prostředí se prý telefony cítí jako doma. Pokud se vám náhodou stane, že u telefonů zapomenete uzavřít nepropustné krytky na SD nebo SIM kartu, na displeji budete upozorněni krátkou animací, že telefon není aktuálně vodotěsný.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.