Sociální sítě
Nahoru

Montblanc podepsal limitovanou vůni Legend

Značka Montblanc má na poli designových psacích potřeb už velmi jistou a oblíbenou pozici. Žhavou novinkou z německé dílny je limitovaná edice parfému Legend, kterou obohatila precizní kaligrafie. Spojení přineslo vůni speciální název, Legend Calligraphy.

Montblanc-Legend-Calligraphy1Skleněný flakón z limitované edice zdobí podpis v kurzívě v anglickém stylu. Elegantní bílý nápis Montblanc honosně září na tmavém pozadí. Cena se pohybuje kolem 2 000 Kč za 100 ml.

Samotný parfém zůstává stejný. Nejprve ucítíte bergamot, verbenu, levanduli a ananas, jenž poté přechází do jasmínu, bílého cedru a růže. Základ tvoří santalové dřevo, dubové tóny a tonka boby. Za vůní stojí Olivier Pexcheux, autor parfémů Lanvin Arpège Pour Homme, 1 Million by Paco Rabanne nebo Balmain Homme.

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.