Sociální sítě
Nahoru

BRIC´S ROZDÁVÁ DÁRKY

Již více než 25 let zajišťuje kolekce zavazadel Life od italské značky Bric´s pohodlí a styl pro cestovatele po celém světě. Semišový vzhled syntetického materiálu je charakteristickým rysem kolekce a je používán při výrobě každého modelu. Materiál měkký na dotek, ale přesto extrémně odolný a trvanlivý, se stal ikonickým znakem této kolekce, a to díky své schopnosti kombinovat funkčnost a styl. Detaily každého modelu jsou zpracovány v toskánské kůži přírodního odstínu. Kůže během let postupně získává jedinečnou patinu a činí tak z každého zavazadla jedinečný kus. K nákupu zavazadla z kolekce Life nyní získáte praktickou kosmetickou taštičku zdarma.

Brics ADV 2015 sogg 6 NEWVlajková kolekce značky Bric´s, Bellagio je synonymem elegantního a funkčního cestování. Vintage look, připomínající klasické cestovní tašky a elegantní cestovní truhly, dokonale zosobňuje filozofii značky – funkčnost, pevnost a lehkost. K nákupu zavazadla z kolekce Bellagio nyní získáte i praktický cestovní obal zdarma, který jej bude na Vašich cestách za všech okolností chránit proti poškození.

Butik Victorinox, Jungmannovo náměstí 5, Praha 1

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.