Sociální sítě
Nahoru

Limitované edice hodinek D.I.C se klaní hrdinům Davis cupu a je stále k dispozici

Dosavadním vrcholem spolupráce tuzemské značky Diamonds International Corporation se světem sportu bylo zhotovení naprosto ojedinělých edicí limitovaných diamantových hodinek pro hráče Davisova poháru. Na to navázalo také focení luxusní kolekce pro novou reklamní kampaň D.I.C. „edice limitovaných luxusních diamantových hodinek“, a to za osobní účasti Radka Štěpánka a Tomáše Berdycha s produkty značky.

_MG_3104 stepanek zidle zmenseneHodinky, jejichž výrobu osobně inicioval Radek Štěpánek, jsou vázané přímo k českému daviscupovému úspěchu. Tento úspěch navíc v loňském roce obhájili. Limitovaná edice, jejíž počet 32 kusů symbolizuje roky uplynulé od prvního vítězství tehdejšího Československa. Typickým znakem každého kusu je symbol Davisova poháru a gravírovaný podpis hráče na diamanty zkrášleném číselníku.

A9262-AA-AG-BP0726BU-R-BERDYCHNa rubu pouzdra je pak vyznačen 100. ročník soutěže. Pro svůj nápad získal Radek Štěpánek také spolubojovníka Tomáše Berdycha. Jeho edice se kromě barvy a podpisu na číselníku liší i provedením pásku typu modrý aligátor s červeným prošitím. Celé hodinky jsou v duchu české trikolóry.

A9262-AA-NR-BP0726NR-R-STEPANEKČást výtěžku z prodeje hodinek limitované edice Štěpánek bude věnována Nadaci Pohyb bez pomoci, kterou založil profesor Pavel Kolář. A právě jemu Radek Štěpánek – podle vlastních slov – vděčí za možnost pokračovat v úspěšné tenisové kariéře. Část výtěžku z prodeje druhé limitované edice Berdych bude věnována Nadačnímu fondu Tomáše Berdycha. Oba modely jsou stále v nabídce značky, a jsou vystaveny v showroomu společnosti v ulici Široká.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.