Sociální sítě
Nahoru

OTISK VAŠEHO JÁ V NOVÉ KAMPANI TULLAMORE D.E.W.

Světově proslulá whiskey Tullamore D.E.W. patří k legendám zrajícím v těch nejlepších dubových sudech. Její jemnost společně s dokonalou komplexností chuti v každé kapce zlatavého nápoje stojí na síle tří. Svaté trojici tří přírodních přísad, tří druhů obilí, trojité destilaci a blendu tří druhů irské whiskey – kotlíkové, sladové a obilné.

CESTA TULLAMORE D.E.W.

Aby mohla vzniknout neuvěřitelně jemná a komplexní whiskey Tullamore D.E.W., je potřeba dát nejprve vzniknout trojici sladové, pot still i obilné whiskey, ze kterých se pod rukama těch nejlepších master blenderů nakonec smíchá jedna jediná, ta nejlepší směs. Pro výrobu sladové whiskey používá Tullamore D.E.W. pouze sladový ječmen. Když vytváří pot still whiskey (kotlíkovou), kombinuje sladový ječmen s nesladovým. Obilnou whiskey naopak získává z té nejlepší kukuřice. Každá jedna z nich v kombinaci s tou nejčistší vodou a nejkvalitnějšími přírodními kvasinkami vytvoří tzv. rmut, který se sice moc pro pití nehodí, ale naopak je naprosto skvělým základem pro destilaci.

I při ní zůstáváme u magické trojky, protože bohatá tekutina rmutu se destiluje celkem třikrát, dokud nevznikne krystalicky čistý destilát s ovocným aroma. Poté co mnoho let zraje v dubových sudech, nabyde bohaté chuti, jiskřivé barvy a jemnosti, která je pravým synonymem pro irskou whiskey. Pak už jen na konec přijde magické kouzlo a umění mistrů blenderů, kteří dle tajné receptury smíchají “svatou” trojici v jeden dokonalý chuťový originál.

TD_daruj_lahev2

IRSKO V ČECHÁCH

Tullamore D.E.W. je dlouhodobě nejprodávanější whiskey v Čechách. Každá pátá prodaná whiskey láhev na našem trhu je právě od této značky. Možná je to právě díky její dokonalé jemnosti, nebo naopak plné komplexnosti moku, možná je to tím, že Tullamore D.E.W. při sušení ječmene používá zdroje tepla, které nekouří, takže výsledná whiskey má naprosto odlišnou chuť, než skotská, vznikající v palírnách, kde se používá k sušení rašelina. Za posledních deset let se Tullamore D.E.W. pyšní více než třicítkou zlatých ocenění od znalců a patří mezi stálice na trhu mezi nejkvalitnějšími irskými whiskey.

RODINNÝ KLENOT

Tullamore D.E.W. vlastní rodinná palírna William Grant and Sons a nyní ve jménu úzkých příbuzenských vztahů vám bude ještě blíž. Nová digitální kampaň na www.lahevjakodarek.cz si totiž bere i vás jako rukověť originálu. Každý z vás si na webových stránkách může vytvořit svou vlastní etiketu na láhev a věnovat tak svým blízkým ten nejoriginálnější dárek.

Do 14. prosince si můžete vytvořit etiketu pro své táty, dědečky, partnery či manžely k blížícím se Vánocům. Vytvoření etikety je zdarma, platíte pouze za láhev Tullamore D.E.W. 10 let nebo Tullamore D.E.W. 12 let. Po objednání vám whiskey přijde domů poštou. Darujte tak originál ukrytý v klasické láhvi, který obdarovávanému při každém doušku připomene, jak moc vám na něm záleží.

2vlna_1

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.