Sociální sítě
Nahoru

SUHD TV stvořená pro vaše smysly s důrazem na design

Toužíte po dokonalosti? Chcete vidět svět jen v těch nejjasnějších barvách a milionech odstínů? Chápete televizor nejen jako bránu pro vizuální zážitky, ale také jako luxusní designový doplněk interiéru? Pak právě pro vás vytvořil Samsung zcela unikátní řadu SUHD TV, které v sobě ukrývají nejdokonalejší zobrazovací technologii současnosti a zároveň svým designem harmonicky doplňují moderní interiér.

9000_Lifestyle (1)„S“ jako symbol stylu a smart technologií

Písmenem „S“Samsungoznačuje své prémiové produkty a SUHD TV právem patří na špičku současné produkce. Poprvé v historii využívají tyto televizory nanokrystalové polovodiče, které přenáší nejširší škálu barevných odstínů s nejvyšší světelnou účinností, která je nyní na trhu dostupná. Obraz se skládá z 64x většího počtu barev než na klasických UHD TV a je unikátní rovněž díky hlubokému kontrastu a jasu. Tmavá místa obrazu jsou mnohem tmavší a světlé části zase 2,5krát jasnější než u konvenčních televizorů. Při vytváření přesných kontrastů dochází k automatické analýze jasnosti obrazu, čímž se předchází dodatečné spotřebě energie.

9000_Lifestyle (9)Na vývoji nanokrystalové zobrazovací technologie pracovali inženýři společnosti Samsung dlouhých 14 let a za tu dobu vzniklo 150 nových patentů. Zásadním prvkem televizoru je unikátní remastering engine, který prostřednictvím speciálního algoritmu výrazně zlepšuje kvalitu obrazu. Na SUHD TV je tak i sledování notoricky známého filmu zcela novým zážitkem.

9000_Lifestyle (12)Síla křivky

Prohnutá obrazovka SUHD TV zaručuje velmi reálný zážitek a vtáhne vás do děje. Stejně jako naše oko dokáže přirozeně vnímat prostor díky svému zakřivení, obraz SUHD TV nás obklopí a dopřeje hlubší perspektivu. Na rozdíl od televizorů s plochou obrazovkou můžete film sledovat z jakéhokoli úhlu bez zkreslení obrazu. SUHD TV si vyberete dle svého vkusu nebo prostorových možností v úhlopříčkách o velikostech od 48 až po 88 palců.

9500_Lifestyle (2)Dokonalé zpracování, prvotřídní materiály, unikátní rám televizorů vás doslova dostane. Díky důmyslnému systému OneConnect Box nenajdete na zadní straně TV nevzhledné zdířky. Naopak, všechny jsou vyvedeny jedním kabelem mimo, do praktické krabičky, kterou můžete schovat kamkoli, kde nebude rušit. SUHD TV proto můžete postavit do volného prostoru a nechat tak vyniknout její zadní stranu s křehkými vlnkami u modelu JS9000, nebo elegantní zkosený rám modelu JS9500. Pokud dáváte přednost minimalistickému pojetí, pak vás uchvátí řada JS8500 se svým zakulaceným kovovým designem a podstavcem ve tvaru písmene T.

9500_Lifestyle (5)Smart TV, neboli chytré televizory, se stávají centrem moderní domácnosti a slouží k ovládání dalších propojených zařízení. Jejím prostřednictvím můžete nakupovat, stane se vaším osobním trenérem, rádcem v kuchyni, nebo si na ní můžete zahrát nekonečné množství her, a to sami, nebo celá rodina. Pro české diváky je připraveno více než 30 aplikací včetně filmové půjčovny HBO GO, nebo internetové televize Stream.cz.

Podívejte se na oficiální web a vyberte si z nejlepších televizorů na trhu ten svůj.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.