Sociální sítě
Nahoru

Gucci Guilty Eau pro něj i pro ni

Parfémů není nikdy dost! Přesně na to myslí italský label Gucci, který přináší novou vůni Gucci Guilty Eau. Ta vás uchvátí neotřelým a romantickým nádechem plným tajemna… Pro něj i pro ni!

Gucci Guilty Eau dual HR_tif_dl

Dámská vůně Guilty Eau nejprve zaujme vodními akordy a liči. Srdce vůně v sobě nese květiny šeříku, které znáte z parfému Gucci Guilty, ty jsou však nyní doplněny vůní lesních jahod. Základ novinky tvoří pižmo, jež vám připomene osvěžující letní déšť dopadající na rozpálenou pokožku.

Pánská verze Guilty Eau začíná závanem směsi citronu a bergamotu, jež se snoubí s extraktem květu pomerančovníku, jenž opět znáte z původního parfému Gucci Guilty. Jako další nastupuje luxusní složka orris, extrakt z kořene kosatce, který srdci propůjčuje dřevitý tón. Parfém zakončuje vůně pačuli s jemnými tóny pižma.

Gucci Guilty Eau Pour Femme o objemu 75 ml vás vyjde na 2.899 Kč, Gucci Guilty Eau Pour Homme o 90 ml pak na 2.499 Kč. K dostání jsou od ledna 2016.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.