Sociální sítě
Nahoru

Hot Peppers – chilli papričky zde nečekejte

Na stránkách aktuálního vydání magazínu Top Class se objevila nová tvář – miss Valery. Díky skvělým kontaktům s prestižním podnikem Hot Peppers přinášíme exkluzivní rozhovor, který se nám podařilo zařadit díky obsahu do magazínu Zbraně & náboje.

DET_3891Jaký je váš nejoblíbenější hřích? V pražském klubu Hot Peppers, přímo v polovině Václavského náměstí, vám zajisté pomohou s rozhodnutím. A co zde můžete čekat? Rozhodně nejlepší výběr těch nejtalentovanějších tanečnic Prahy, které pro návštěvníky mají na každý den připravený pestrý program a vskutku unikátní show. Hot Pepper’s ale není jen bar s pestrým programem. Uhrane totiž jedinečným salónkem. Doutníky, šampaňské i koktejly – to vše zde dotváří atmosféru krásných žen. Nás zaujala právě ambassadorka zmíněného VIP champagne lounge – miss Valery.

Jaké máte triky na to, abyste si udržela tak vynikající fyzičku a perfektní postavu?

Musím na sobě pracovat. Proto už několik let chodím trénovat do Hanuman Gym Praha (oddíl Pražský Rohovník), kde cvičí i profesionální boxeři, thajboxeři a závodníci K1 a trénuje zde například Ondřej „Spejbl“ Hutník vyučující i muay thai. Navíc bydlím u lesa, kde můžu pravidelně běhat a dále třikrát týdně cvičím pod dohledem osobního trenéra v posilovně Olympia.

Máte úžasné tetování dvojice propletených hadů na zádech, dvě paví pera doplněné dermálními piercingy na břiše a korunu s pavoukem na ruce – co plánujete dál a kterému studiu nejvíce důvěřujete?

Děkuji. Jsem ráda, že se vám líbí. Všechna má tetování spolu souvisí a mají hlubokou myšlenku a význam. Každé z nich tvořili „páni tatéři“ z různých salónů u nás, kteří mají spoustu ocenění v Evropských soutěžích. Můj nejoblíbenější a ten, kterému nejvíce důvěřuji je UZI a tatér Béňa, ke kterému se nejspíš brzy vrátím aby vytvořil další tetování na ruku, které mám v plánu. Motiv vám ale zatím ještě neprozradím.

2-004Jaké jsou hlavní lákadla vašeho VIP Champagne Lounch?

Určitě bych vás svedla bohatou nabídkou různých druhů opravdu výborného šampaňského. Aniž bych vás chtěla ovlivňovat v tom, čím mě potěšit, tak musím prozradit, že mezi mé nejoblíbenější patří Cristal Cuvée Prestige 2005. Muži velmi žádaný je však Krug Grande Cuvée s poměrně dřevitou chutí, náznaky oříšků a s velmi intenzivní chutí, která přímo nabízí párování s doutníky, které také nabízíme. Z těch nelze nedoporučit skvělý Cohiba Siglo VI velkého formátu.

Co plánujete v Hot Peppers pro období Vánoc a oslav Silvestra?

Určitě bych vás chtěla pozvat. Nezavíráme totiž a rok co rok se u nás konají mezi svátky pánské jízdy. Na programu tak máme stále velkolepé párty plné atraktivních sexy vystoupení, spousta šampaňského a tím pádem i skvělé zábavy. Vážně dokážeme překvapit a vězte, že nebudou chybět ani kostýmy Santa Clause.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.