Sociální sítě
Nahoru

Kosmetický balíček CBN podle Nobelovky

Kosmetika CBN, exkluzivní švýcarská péče o pleť s obsahem rostlinných zárodečných buněk, vyvinutá na základě objevu oceněného Nobelovou cenou za medicínu, bude tím pravým dárkem pod stromeček. A co v připraveném balíčku najdete?

Vanoce_CBN_Charming4ever.com_2990 Kc

 

Krém proti stárnutí pleti s regeneračními vlastnostmi na bázi aktivních rostlinných zárodečných buněk a dalších účinných látek původem ze švýcarských lázní. CBN Créme Hyper-Hydratante SPF 15 (50ml balení) je vhodný pro všechny druhy pleti a působí v součinnosti s Créme Hyper-Hydratante k obnovení optimální úrovně hydratace a obranných mechanismů pleti. Revitalizuje a posiluje pleťové buňky, chrání před metalloproteinázami a vyživuje epidermu. Povzbuzuje tvorbu kolagenu a elastinu, a tím významně vyhlazuje vrásky a rýhy úsměvu.

CBN Sérum Hyper Régénérant (30ml) zase zvlhčuje a chrání pleť proti dehydrataci, stresu a předčasnému stárnutí. Zrychluje také životní funkce pleťových buněk a stimuluje tvorbu strukturálních bílkovin. Sérum rovněž vyhlazuje jemné obličejové rýhy a drobné vrásky a podporuje účinnost při použití dalších přípravků z lázeňské řady CBN.

Při výhodné ceně balíčku zaplatíte 2990 Kč a ušetříte tak 406 Kč. CBN vánoční balíček seženete na www.charming4ever.com.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.