Sociální sítě
Nahoru

Pražský obchod nově prodává láhev šampaňského za 1,45 milionu

Dražší šampaňské v Praze nenajdete: nejluxusnější lahev pořídíte od 1. prosince v prodejně Warehouse #1 v pražském Karlíně. Obchod bájnou kořalkou nově nabízí světově proslulé šampaňské Armand de Brignac Brut Gold v 30 litrové láhvi zvané Midas. Šampaňské Armand de Brignac pochází z oblasti Champagne. Vyrábí se na zámku Cattier v Chigny-les-Roses. Typickým znakem je snadno rozpoznatelná karetní insignie pikového esa. Čeští zákazníci si mohou vybrat ze tří prestižních cuvée Armand de Brignac: Brut Gold (zlatá láhev), Rosé (růžová láhev) a Blanc de Blancs (stříbrná láhev).

13 Gold MidasCuvée Brut Gold je vyrobeno z vinných odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier pouze z vinic s označením Premier Cru a Grand Cru. Při anonymní degustaci v roce 2009 bylo Cuvée Brut Gold označeno jako jednička mezi 1000 nejlepšími světovými šampaňskými. Překonalo tak i významné značky jako Cristal, Pol Roger či Dom Pérignon.

Za složitým procesem výroby stojí rodinný patriarcha Jean-Jacques Cattier se synem Alexandrem a společně se svými pouhými osmi pomocníky kontrolují vše – od pěstování hroznů, zpracování, plnění, otáčení láhví, výroby etiket až po finální balení, a to velmi tradiční a rukodělnou metodou. Filozofií firmy je dodržování klasických řemeslných postupů. Na každou láhev Brut Gold jsou ručně nanášeny plátky pravého zlata. Toto luxusní šampaňské si v poslední době získalo na popularitě mezi VIP osobnostmi v USA i Evropě. Značku Armand de Brignac miluje například Leonardo DiCaprio, Jay-Z, Beyoncé, Usain Bolt nebo Rihanna.

V České republice je Armand de Brignac k dostání pouze na objednávku v obchodě Warehouse #1 v pražském Karlíně. Cena za 30l lahev exkluzivního šampaňského je 1 450 000 korun.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.