Sociální sítě
Nahoru

Butik Hublot v centru Prahy je otevřen

Luxusní hodinářská značka Hublot otevřela ve čtvrtek 26. listopadu svůj nový obchod v Praze v Široké ulici č. 9. Nové prodejní prostory byly slavnostně otevřeny za účasti více než 300 významných hostů, věrných klientů a přátel značky. Interiér a exteriér obchodu byly navrženy společností Hublot podle konceptu „Art of Fusion“, který přetváří tradici v budoucnost, a kterým se značka proslavila.

5P5C6285Dokonale propracovaný exkluzivní design a čistá kombinace materiálů a stylů dodává obchodu luxusní a elegantní atmosféru. Jemné odstíny šedé a černé jsou doplněny obrazy ve stylu Pop Art, jejichž detaily v zářivých barvách prezentují nejslavnější modely značky.

5P5C6282Hosté mohli obdivovat mistrovská díla slavné švýcarské manufaktury a ikonické kolekce Big Bang, Classic Fusion, King Power a Spirit of Big Bang, a také mohli vyzkoušet unikátní modely jako Classic Fusion Tourbillon Chronograph, Big Bang UNICO Perpetual Calendar nebo Big Bang Broderie – model,který získal vítěznou cenu v kategorii “Ladies’ Watch” na letošním ročníku Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.