Sociální sítě
Nahoru

Úspěšná benefice Fashion Sparkling Charity Night

Bratislava má za sebou již třetí benefiční gala večer Fashion Sparkling Charity Night pořádaný Fashion TV Czech&Slovak a společností ProCare a.s. Událost se konala na podporu Oddělení paliativní medicíny Národního onkologického ústavu a event proběhl pod záštitou ředitelky Fashion TV a organizátorkou večera Gabriely Drobové.

image001

Akci hostily historické prostory Národní Rady Slovenské republiky a gala večer byl opravdu úspěšný, vybralo se totiž 47 000 euro a oddělení se tak dočká rekonstrukce. Na prestižní události nechyběla odborná medicínská elita, kulturní, společenští aktéři a byznysmeni a exkluzivitu akce dovršila módní přehlídka Max Azria.

ftv2

Oddělení paliativní medicíny Národního onkologického ústavu je zatím první a jediné akutní zařízení tohoto charakteru v České republice. Vzniklo na půdě Národního onkologického ústavu před více než dvaceti lety.

JZEM5915

Galavečer otevřela česká operní zpěvačka Michaela Gemrotová a celým večerem  provázel moderátor Leoš Mareš. Přítomní hosté si celý večer vychutnávali ročníkové šampaňské Laurent Perrier, francouzský koňak Maxime Trijati a italské vody Aqua Panna a San Pellegrino. O menu gala večera se postaral šéfkuchař Marek Ort.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.