Sociální sítě
Nahoru

Vydavatelství RF Hobby zakončilo ročník 2015 ve velkém

DSC_5335Jako každý rok i letos hostilo největší české vydavatelství RF Hobby své vážené obchodní partnery na palubě Botelu Admirál. Slavnostní zakončení ročníku 2015 tak bylo důstojným poděkováním všem za přízeň, kterou vydavatelství věnují. Společenský večer měl všechny potřebné náležitosti příjemné akce, během slavnostního přípitku poděkovali vydavatel RF-Hobby Pavel Kvoriak i obchodní ředitel vydavatelství pan Jan Lidmaňský všem za milou spolupráci a pozvali hosty na bohatý raut i další doprovodný program, kterému předcházel originální welcome drink. Tím byla špičková španělská cava Jaume Serra vyrobená stejnou metodou jako Champagne, tedy druhotným kvašením přímo v láhvi.

DSC_5329Příznivci více než 40 magazínů vydavatelství, tak mohli například degustovat luxusní skotské whisky Aberlour, Strathisla, Glenlivet nebo Chivas Regal Extra. Nechybělo ani losování o zajímavé ceny, které věnovali partneři večera, kterými byla například klenotnická značka Retofy, hodinářství Beny, Zámeček Petrovice, relaxační centrum Infinit nebo pivovar Heineken, který věnoval několik soudků piva, které si oblíbil už před 18 lety i filmový James Bond. Na řadu tak přišla i velmi oblíbená ruleta, kde hosté mohli pokoušet své štěstí ve hře. Večer vyvrcholil dražbou hodnotných cen nejúspěšnějším hráčům rulety. Ten nejšťastnější výherce si odnesl velmi vzácné hodinky Prim Manufacture 1949.

DSC_5328Ocelové hodinky Elegant, které pod značkou Prim Manufacture 1949 vyrábí česká společnost Elton hodinářská, potěší skutečností, že disponují manufakturně vyráběným strojkem. Ten vznikl pod rukama hodinářů přímo v Novém Městě nad Metují a využívá tedy jen minimální množství švýcarských komponent. Společenské hodinky s českým srdcem, jejichž hodnota přesahuje 80 000 Kč, navíc zkrášluje rytina na kroužku transparentního dýnka, která připomíná vydavatelství RF HOBBY s.r.o., které se značkou Prim Manufacture 1949 participuje každoročně.

DSC_5336Příjemný večer v té nejvybranější společnosti si někteří hosté prodloužili až do druhého dne přespáním v příjemných kajutách Botelu Admirál. Na příští ročník se těšíme již dnes…

DSC_5337

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.