Sociální sítě
Nahoru

Michal Skořepa z kapely STROY na téma luxus

Nestává se často, že by portál iLuxus.cz vyzpovídával někoho z hudební branže. Až doposavad si zakládal na celebritách, manažerech a vlastnících velkých korporátů. Jenže na kvalitní restaurace a servis si potrpí i jiní, a tak jsme využili možnosti a popovídali si s frontmanem kapely STROY, s Michalem Skořepou.

Kam nejraději chodíte jíst?

Spíš než vyhraněný vkus v kuchyni, mám rád kvalitní suroviny, na čemž si dle mého zakládá například restaurace Máneska na pražských Vinohradech, nebo pizzerie Palatino na Pražského Povstání. Stal jsem se téměř pravidelným hostem a musím přiznat, že si užívám možnost vybrat si z pestrobarevného menu. V poslední době je prostě cítit, jak se dobré restaurace mění v lepší a lepší a svým přístupem se snaží více konkurovat těm rádoby prvotřídním. Myslím, že za to může i celková popularizace vaření a televizní pořady. Kdo ví… Hlavní pro mě je, že se to odráží na kvalitě, která je mi prezentována.

skorepa2Co vy a luxusní auta, stále populárnější hodinky a exkluzivní zboží jako takové?

Jak říkám, stejně jako u jídla, tak i v těchto případech si potrpím na kvalitu. Pravda je ale taková, že ji ale bohužel často shledávám v něčem jiném, než ve věcech. I přesto jsem přesvědčen, že právě ty skutečné hodnoty, na kterých záleží, stojí za každým pravým luxusním kouskem, ať už jde o auto nebo mechanické hodinky.

skorepa3Jakou akci si do konce roku rozhodně nechcete nechat ujít?

Určitě koncert naší kapely (smích). Jinak si myslím, že s kvalitou koncertů jak českých, tak i zahraničních interpretů, to jde neustále nahoru, takže je neustále kam chodit. Proti mainstreamovými médii prezentovaným „hvězdám“ máme nyní skutečnou možnost vyrazit na skutečnou kvalitu. V gastronomii je tomu tak rovněž čím dále častěji.

Více z rubriky Osobnosti

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.