Sociální sítě
Nahoru

Mercedes-Benz představil inteligentní třídu E

Značka Mercedes-Benz přináší nespočet inovací a ještě větší komfort do nové řady E. Vylepšený design v sobě nese jednu velkou dominantu, displej nejnovější generace. A dokonce dvakrát!

15C1295_82

Hlavním prvkem vnitřního designu se staly dva širokoúhlé displeje ve vysokém rozlišení a s úhlopříčkou 31, 2 cm. Ty splývají v jeden širokoúhlý přístrojový panel a byly chytře umístěny takovým způsobem, aby vypadaly, jako by se vznášely.

15C1295_67

Displej se jednoduše reguluje pomocí dotykového ovládání, které najdete na volantu. Tím lehce zvládnete všechny funkce informačních a zábavních systémů – a nebudete muset vůbec pouštět volant.

15C1130_054

„S interiérem nové třídy E přinášíme novou interpretaci moderního luxusu,“ říká Hartmut Sinkwitz, vedoucí oddělení vnitřního designu. „Navrhli jsme velkorysý a inteligentní interiér, který odpovídá designérské filozofii značky Mercedes-Benz, založené na smyslné čistotě tvarů. Ten svými technickými inovacemi a velmi kvalitní výbavou zprostředkovává řidiči a spolujezdci mimořádně emocionální zážitky,“ dodává.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.