Sociální sítě
Nahoru

Radek Jiroušek: tvář kampaně hodinářské značky Boccia Titanium

Stalo se trendem, že hodinářské značky spojují své jméno se slavnými herci a sportovci, jenž jsou následně tváří jejich reklamních kampaní. Německá značka Boccia Titanium se však odhodlala k přesně opačnému kroku a svým marketingem se rozhodla pomoci mladým talentům. Prvním českým sportovcem, který se tak stane tváří její komunikace pro rok 2016 je nadaný fotbalista Radek Jiroušek.

Radek_Jirousek_Boccia_TitaniumMladý fotbalista Radek Jiroušek (21) v současné době hraje za Český Brod – soutěž Divize B. Jeho ambice jsou však daleko vyšší. Kromě snu každého kluka hrát za Národní tým a reprezentovat Českou republiku pracuje na svém postupu, a to nejenom v rámci tuzemských lig, ale také do zahraničních soutěží, které se hrají na vysoké úrovni například v Německu, Španělsku, Anglii nebo Itálii.

Stal jste se tváří značky Boccia Titanim. Co to pro vás znamená?

Je to pro mne ohromná pocta. Jsem opravdu nadšený, že si tak slavné značky dokáží všimnout i nás, sportovců v začátcích, kteří jsme se ještě nestačili prodrat na vrchol. Osobně nosím hodinky odmalička a vždy pro mě byly skvělým módním doplňkem. Beru je jako skvělou tečku každého outfitu. Kromě stálic značky Casio jsem si prošel obdobím módních značek, jako je Diesel, Timemaster a Storm. Nyní však nosím pouze a jen titanový chronograf Boccia Titanium. Líbí se mi její sportovní duch, maskulinní vzhled, který ovšem není na úkor nositelnosti. Jelikož jsou hodinky vyrobené celé z černěného titanu, tak prakticky nic neváží a dobře se mi tedy i nosí. Díky dostatečné vodotěsnosti, tuším do 100 m, s nimi můžu i plavat a používat je při sportech. Safírové sklíčko se navíc nedá poškrábat. Co dodat. Prostě jsem si je zamiloval.

Boccia_Titanium_ChronographCo tedy od hodinek požadujete?

Jak už jsem říkal, musí mít sportovního ducha, ale zároveň působit elegantně. Chci aby byly univerzální. Kromě fotbalu, při kterém se hodinky nesmí nosit, ve volném čase běhám, jezdím na kole a také často plavu. Potřebuji tedy, aby mě mohly hodinky všude doprovázet. Nevynechám ani posilovnu, a když je v létě hezké počasí, tak rád hraji tenis. V zimě pak trávím hodně času na snowboardu. Od hodinek tedy, kromě toho, aby mi ukázaly kolik je hodin, očekávám, že všechny mé aktivity vydrží. Chci ale také, abych s nimi mohl do společnosti nebo na večeři, kde mě mají reprezentovat dál. Proto mám rád na svém chronografu zlacené detaily.

Je pro vás tedy důležitá móda?

Jako malý jsem módu tolik neprožíval. Později jsem se samozřejmě začal zajímat o to co nosím a hlavně jak v tom vypadám. Vzhledem k mé lásce ke sportu jsem však zůstal věrný sportovním brandům a proto velmi často oblékám například Adidas. Módní trendy jsou ale kolem mne a moc se mě netýkají.

Boccia_Titanium_Radek_Jirousek_layoutZmínil jste také gastronomii. Jakou tvoří roli ve vašem životě?

Vzhledem k tomu, že jsem se vyučil kuchařem, tak velkou. Jelikož je divize B stále amatérskou soutěží, řízenou komisí pro Čechy, musím se živit něčím jiným a tak jsem našel své útočiště v legendární pražské restauraci U Fleků. Soustředím se zde samozřejmě hlavně na staročeskou kuchyni, ale to neznamená, že si doma neuvařím něco úplně jiného. Není totiž pravdou, že si kuchaři doma sami nevaří. Naopak. Já vařím doma moc rád a beru to jako jakousi formu relaxace. Na lehkou italskou kuchyni, ryby a nebo hovězí steaky prostě nedám dopustit. Rád samozřejmě chodím na dobré jídlo i do restaurací a přiznám se, že jsem v tomhle ohledu trochu rozmazlený. Kde ale jinde hledat další inspiraci?

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.