Sociální sítě
Nahoru

Tip na konec ledna od Mirka Kaliny

Zimní měsíce jsou nejlepší sezónou pro ryby a mořské plody ze severní Evropy. Prvotřídní produkty z bretaňských a normandských přístavů v podání uznávaného šéfkuchaře Mirka Kaliny budou k ochutnání 26. ledna od 19:00 v oblíbené pražské gourmet restauraci Kalina Cuisine & Vins. Jak je v Kalině tradicí, delikátní pokrmy harmonicky doplní pečlivě vybraná vína – tentokrát ze Sancerre a Chablis. Mirek Kalina sefkucharSoučástí speciálního menu bude Amuse-bouche, ústřice Gillardeau № 3, cocktail z kraba, tygří krevety s domácí majonézou, tartar z tuňáka s řasou passe-pierre, salát z chobotnice, Moules de bouchot ze zálivu Saint Michel AOP, slávky v polévce, Mořský jazyk v omáčce z bretaňských ježovek a závěrečný dezert – à la carte nebo francouzské farmářské sýry. Více se dozvíte z přiložené tiskové zprávy.

interier restaurace

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.